• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

[Android] Wszystkie aplikacje w menu startowym

0 głosów
1,670 wizyt
pytanie zadane 1 października 2017 w Urządzenia mobilne przez plucins Stary wyjadacz (11,130 p.)

Cześć,

ostatnio oddałem telefon do serwisu, gdzie musieli mi zresetować cały telefon do ustawień fabrycznych. Przed naprawą miałem ustawione wszystkie aplikacje w menu głównym (tak jak w iPhone). Teraz szukam tej opcji i nie mogę znaleźć w Androidzie 7.0. Szukałem na różnych forach i jedyne co znalazłem to 

1. Enter into the phone’s Settings, so swipe down the screen and on the notification bar and tap Settings icon;
  2. There, you have to scroll down until you find Advanced features. You must tap on it;
  3. Select Galaxy Labs On Advanced Features menu;
  4. Then, choose to try out the latest experimental functions by tapping on Start;
  5. On the next page, there will be two options to choose; you must choose and enable the “Show all apps on home screen” option;

Niestety w aktualnej wersji systemu nie odnajduje opcji  Galaxy Labs. Czy zna ktoś rozwiązanie na ten problem ?

Telefon to Samsung s7 edge. 

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 4 października 2017 przez Dawid Kucio Nowicjusz (140 p.)

Przejdź kolejno:
USTAWIENIA>WYŚWIETLACZ>TRYB UŁATWIENIA
i zaznacz  TRYB UŁATWIENIA.

SS dla podglądu, czy znajdujesz się we właściwym miejscu ;)

komentarz 5 października 2017 przez plucins Stary wyjadacz (11,130 p.)
To niestety nie to. W tym rozwiązaniu też masz osobno menu aplikacji mimo aplikacji na ekranie startowym.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 291 wizyt
pytanie zadane 7 stycznia 2017 w Urządzenia mobilne przez kaczek Nowicjusz (190 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 417 wizyt
pytanie zadane 5 marca 2025 w Urządzenia mobilne przez V&Johnny Nowicjusz (240 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 474 wizyt
pytanie zadane 25 listopada 2018 w Urządzenia mobilne przez RychuZME Nowicjusz (200 p.)

93,740 zapytań

142,675 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,319 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...