• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Informatyka: Inżynieria Oprogramowania- UJ. [ankieta]

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
361 wizyt
pytanie zadane 22 marca 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, szkoła, praca przez wojciech.szlosek Użytkownik (960 p.)
Witam! Mam pytanie; bo otrzymuję wiele sprzecznych odpowiedzi. Na Uniwersytecie Jagiellońskim występuje kierunek Informatyka ze specjalnością Inżynieria Oprogramowania. Sęk w tym, że nie wiem jak interpretować zasady punktowania rekrutacji. Aby się tam dostać wg strony rekrutacyjnej trzeba zdać maturę rozszerzoną z matematyki/informatyki. Moje pytanie brzmi: Czy oba te przedmioty, czy można wybrać 1 z nich; np. matematykę rozszerzoną na maturze? Proszę o głos w ankiecie po uprzednim odczytaniu informacji ze strony internetowej UJ.
Możliwe odpowiedzi:
Trzeba zdać oba te przedmioty, aby mieć szansę na dostanie się na ten kierunek i specjalizację (0 głosów)
Wystarczy zdać 1 z tych przedmiotów (np. matematykę rozszerzoną) (7 głosów, 100%)
2
komentarz 22 marca 2017 przez criss Mędrzec (172,590 p.)

Możesz nawet nie wybierać żadnego.

Brak jakiegokolwiek wyniku przedmiotowego powoduje przyznanie 0 punktów z danego przedmiotu, lecz nie pozbawia kandydata prawa ubiegania się o przyjęcie na studia.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 786 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 3,737 wizyt
pytanie zadane 13 lipca 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, szkoła, praca przez autor Nowicjusz (120 p.)
+1 głos
5 odpowiedzi 3,364 wizyt

91,798 zapytań

140,459 odpowiedzi

316,880 komentarzy

61,146 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...