• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jak zainstalować Gomobile w Go?

Cloud VPS
0 głosów
347 wizyt
pytanie zadane 26 sierpnia 2016 w Inne języki przez jegor377 Stary wyjadacz (13,230 p.)
Witam! Chcę zainstalować gomobile i pisać aplikacje mobilne na androida. Jest jednak problem, ponieważ po utworzeniu folderu mojego projektu (folderu i folderu src w nim oraz ustawieniu GOPATH) oraz pobraniu potrzebnego kodu przy pomocy instrukcji get z poradników w google, a następnie wpisaniu komendy gomobile init. Program przerywa pracę informując mnie, że plik o nazwie arm-linux-androideabi-clang.exe oraz ten drugi tylko z plusami nie są zgodne z moim 32 bit win 10 pro. No i w sumie miał rację, nie mogę ich normalnie odpalić. Tylko czy ja robię coś źle? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć ani jednego filmu, który przeprowadziłby mnie po tym żmudnym procesie instalacyjnym (który w przypadku Go nie powinien być żmudny). Gdy na yt wpisuje hasła, mające za zadanie wypluć odpowiedni film dostaje jakieś poradniki do gry pokemon go. Co robić? :/

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 1,157 wizyt
pytanie zadane 7 kwietnia 2018 w Inne języki przez Kallas Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 835 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 435 wizyt
pytanie zadane 16 września 2019 w Ogłoszenia, zlecenia przez mary.drozd Nowicjusz (140 p.)

93,463 zapytań

142,459 odpowiedzi

322,728 komentarzy

62,842 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...