Witam, z góry przepraszam jeśli podobny temat był ale nie udało mi się znaleźć zadowalającej odpowiedzi. Otóż chcę zrobić serwis internetowy na którym użytkownicy zakładali by konta i dokonywali wymiany informacji (powiedzmy że coś w stylu bardzo uproszczonego facebooka tylko do trochę innych celów). Ogólnie, przynajmniej to co chcę uzyskać na początku, jest dość proste + ma to być jednocześnie dla mnie nauka więc chcę to zrobić sam. Zacząłem od zrobienia systemu logowania w PHP (z filmu Pana Mirosława), wszystko działa fajnie tylko że projekt zaczął szybko ,,tyć", a ja zacząłem się w tym gubić. Sytuacja na pewno znana wszystkim - niby mogę to dalej kontynuować w ten sposób ale nie lubię takiego bałaganu w kodzie i sytuacji gdy już nie wiem co do czego służy. Na pewno mógł bym to lepiej zorganizować itp ale trudno tego dokonać gdy jak mówiłem, dopiero się tego uczę. Więc tu moje pytanie do was - polecacie może jakiś język który sprawdził by się lepiej w tej sytuacji niż php, ew jakiś dobry framework do niego? Dodam, że interesuję się front-endem i od jakiegoś czasu intensywnie rozwijam się w tej dziedzinie (szukam stażu/pracy w tym kierunku) ale dodatkowa znajomość czegoś z back-endu nie zaszkodzi więc nie szukam rozwiązania ,,na chwilę", a raczej bardziej przyszłościowego co przyda mi się w pracy.