• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Brak dll. Jak sprawdzic ?

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
1,061 wizyt
pytanie zadane 8 czerwca 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Prochnowy Obywatel (1,020 p.)

Pytanie : Czy da sie sprawdzic ktory program używa tej biblioteki ?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2016 przez Jonki Dyskutant (8,180 p.)
Nie kumam za bardzo o co ci chodzi, ale jeśli wyskakuje ci jakiś błąd z biblioteką dll, to może nie posiadasz jej w systemie. Pobierz sobie tą bibliotekę z neta.
komentarz 8 czerwca 2016 przez Evelek Nałogowiec (28,960 p.)
Koledze chodzi o to, że np. do gry NFS Most Wanted potrzebne jest wiele bibliotek .dll. Gdy którejś z nich zabraknie, pojawia się informacja jak na obrazku o braku pliku .dll. Kolega pyta, w jaki sposób sprawdzić, do jakiego programu przypisana jest (czyli potrzebna aby poprawnie działał) dana biblioteka .dll. Wiem o co chodzi bo czasem mi się zdarzały takie problemy, ale ściągnąłem wszystkie biblioteki .dll i od tamtej pory żadnych problemów, więc polecałbym to samo.
0 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2016 przez Prochnowy Obywatel (1,020 p.)
Dokladnie ! chcialem tylko wiedziec czy da sie sprawdzic ktory program uzywa jakich bibliotek ;/

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 291 wizyt
pytanie zadane 26 września 2015 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany
0 głosów
2 odpowiedzi 1,300 wizyt
pytanie zadane 20 lipca 2015 w C i C++ przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 371 wizyt
pytanie zadane 26 czerwca 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Sensoy Nowicjusz (120 p.)

93,440 zapytań

142,431 odpowiedzi

322,678 komentarzy

62,802 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...