• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Szukam dobrego programisty/grafika. Tworzenie aplikacji Android

VPS Starter Arubacloud
–1 głos
440 wizyt
pytanie zadane 3 czerwca 2016 w Ogłoszenia, zlecenia przez oneone11 Nowicjusz (120 p.)
Witam, poszukuję rozgarniętego i znającego się na tworzeniu aplikacji pod androida człowieka. Cała rzecz toczy się o dosyć wielkie pieniądze ( zależy od efektu końcowego ) dlatego chętnych zapraszam tutaj: matalewski.wspolpraca@wp.pl

Jestem tylko koordynatorem prac i głównym pomysłodawcą.

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 4 czerwca 2016 przez niezalogowany

Odrobina więcej szczegółów by nie zaszkodziła, choć zdaje sobie sprawę, że w odpowiedzi otrzymam coś na wzór "jak ktoś będzie zainteresowany, to napisze". Wstępnie jestem zainteresowany, ale nie napiszę, bo z doświadczenia wiem, że jeśli w ogłoszeniu nie ma konkretnych informacji, to w mailu otrzymam tylko więcej "lania wody", a już tekst:

Cała rzecz toczy się o dosyć wielkie pieniądze

No comment. Przedstaw proszę chociaż ogólny zarys projektu. O pieniądzach już faktycznie możemy porozmawiać prywatnie, jeśli to taka wielka tajemnica. 

komentarz 4 czerwca 2016 przez KubenQPL Maniak (62,820 p.)
Dobrze mówisz, sam jestem zainteresowany ale nie wiem jak to będzie wyglądać, czy to praca na pełny wymiar godzin czy jako zlecenie i jakie doświadczenie wymagane.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 822 wizyt
pytanie zadane 8 maja 2016 w Ogłoszenia, zlecenia przez Warzywo Gaming Początkujący (320 p.)
+1 głos
4 odpowiedzi 638 wizyt
pytanie zadane 23 kwietnia 2015 w Ogłoszenia, zlecenia przez Kuba Stary wyjadacz (12,460 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 154 wizyt

92,960 zapytań

141,921 odpowiedzi

321,153 komentarzy

62,294 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...