• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Stylizajca linku do strony

0 głosów
190 wizyt
pytanie zadane 9 kwietnia 2016 w Nasze projekty przez majkkel Użytkownik (530 p.)
edycja 9 kwietnia 2016 przez majkkel

Witam,
stworzyłem witrynę, którą zamieściłem w internecie na płatnym serwerze. Strona posiada opłaconą domenę pl. Jest to pierwsza strona, którą zamieszczam w internecie i chciałbym, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Tutaj pojawia się pytanie.

Gdy zamieszczam gdzieś link do strony (przykładowo facebook), to oprócz adresu do strony pojawia się także jej opis i obrazek.

Tak powinno być , a niekiedy jest tak .

W miarę tworzenia strony zmieniłem jej opis, ale nie wiem dlaczego gdy podaję adres samej strony bez żadnej podstrony, to wyskakuje stary opis i inne zdjęcie niż w pierwszym przypadku. Dodam, że strona składa się z 4 podstron, a na każdej jest prawidłowy opis (pierwsze zdjęcie). Czy ma ktoś pomysł co zrobić, żeby opis był aktualny i czy jest możliwość ustawienia miniaturki tego odnośnika tak jak na pierwszym screenie?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2016 przez niezalogowany
wybrane 10 kwietnia 2016 przez majkkel

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 674 wizyt
pytanie zadane 4 stycznia 2016 w HTML i CSS przez Ziwer Nowicjusz (200 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 301 wizyt
pytanie zadane 24 maja 2020 w HTML i CSS przez piotri14 Początkujący (250 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 194 wizyt

93,720 zapytań

142,641 odpowiedzi

323,265 komentarzy

63,268 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...