Z racji, że technologie Webowe to nie moja działka, to wypowiem się jedynie od strony designu/wrażeń użytkownika, ocenę pod kątem kodu pozostawiam @Comandeer'owi i innym osobom siedzącym w tym temacie.
- Pierwsze wrażenie: strona główna jest ok, nie ma przepychu, jedyne złe wrażenie to ten poszarpany tekst w "O nas", który moim zdaniem powinien być albo wyjustowany, albo wycentrowany.
- "Oferta" - tu efekt się psuje, box z tabelką jest nieco zbyt pusty moim zdaniem, no i nie jest tej samej wysokości co box "Oferta" (czuję że powinna być jakaś symetria)
- Zniżki, wycentrowane punkty i efekt jest słaby, albo zrezygnuj z wypunktowania, albo z wyśrodkowania, bo moim zdaniem marnie to wygląda
- "Kontakt" - no powiedzmy ok (coś mi nie gra, ale nie wiem co)
- "Turystyka" - ok
- "Galeria" - mniej więcej jest w porządku, chociaż te rozrzucone zdjęcia bez żadnego obramowania, ramki, czy czegoś co by sprawiało wrażenie że to nie jest po prostu osadzenie obrazka w HTML byłoby miłe
- Kolejność samych stron jest dziwna, tzn jest chyba jakaś tak niepisana zasada, że "Kontakt" jest maksymalnie z prawej strony (albo w tych okolicach" i to jest dobry pomysł, dzięki temu całość chyba by sprawiła wrażenie lepiej uporządkowanej
- Adresy kończące się ".php" :/ Raczej dzisiaj tego typu rzeczy się ukrywa
Chyba tyle, strona jest moim zdaniem całkiem ok, chociaż wymaga jeszcze szlifów