Mógłbyś rozwinąć "Kilka słów o mnie" i poprawić tam styl bo ciężko się to czyta...
Czemu nie dbasz o oczy internauty!? Radziłbym zmienić rażące białe tło na jakieś ciemniejsze, przyjemniejsze.
Nie rozumiem powtórzenia górnego menu w stopce... W stopce zazwyczaj umieszcza się autora bądź/i linki - ale inne niż w menu. Ewentualnie możesz zrobić "strzałkę" do góry strony - moja sugestia co do estetyki. Mógłbyś dodać padding do divów - tekst z marginesami, przynajmniej mi, lepiej się czyta.
Pomysł na strukturę tej strony jest fajny, jednakże mógłbyś poprawić styl pisania i tło z białego na jakieś ciemniejsze.
Jestem młodym weebmasterem (webmasterem), mam 17 lat. Uczę się w Technikum Informatycznym (technikum informatycznym). Styczność z weebmasterstwem (webmasterstwem) miałem już w gimnazjum, ale nie rozwijałem tej umiejętności. Powróciłem do pisania stron dwa miesiące temu, wykonałem już kilka stron -amatorskich. Moją pasją jest muzyka i pisanie stron (webmasterka).
Obsługuję trochę ((?) Co to znaczy "obsługiwać trochę"?) gimpa amatorsko. Zapraszam do kontaktu, wykonam dla Ciebie taką stronę, jaką sobie zażyczysz. Znam się na PHP, SQL, HTML, CSS, JS.
za dużo powtórzeń - "amator/-ski/-ska/-sko", "stron/-y/-a"
technikum informatyczne - Nie wskazujesz na konkretne, więc małą literką - dobrze napisałeś przy "gimnazjum"
webmasterstwo/-ka/-twem - przez jedno "e"
Pozdrawiam
BS