• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: j23

1217
odpowiedzi
341
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 22 lipca
próbowałem nawet przeinstalować system Reinstalować system z powodu fontów... trzeba być nieźle z
0 głosów
odpowiedź 14 lipca
W ustawieniach maszyny możesz ustawić foldery, które chcesz udostępnić.
3 głosów
odpowiedź 13 lipca
Czy powinienem sprawdzić drugim kablem, czy zasilacz prawidłowo działa? Jeśli kabel pasuje do zas
0 głosów
odpowiedź 12 lipca
Użyć sizerów tak, jak używasz ich dla paneli? PS. zastanowiłbym się nad użyciem wxFormBuilder do tw
0 głosów
odpowiedź 27 czerwca
Tak. Możesz użyć programu Dependency Walker, by zobaczyć, jakich DLL-ek używa twój program.
1 głos
odpowiedź 23 czerwca
Jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to coś w ten deseń: unsigned char c; unsigned int acc = 0; int n = 0
3 głosów
odpowiedź 19 czerwca
Dodaj virtual przez definicją metody info w klasie A.
3 głosów
odpowiedź 9 czerwca
current->data = data; current->data = strcpy(malloc(strlen(data) + 1), data);  
1 głos
odpowiedź 9 czerwca
Cieknie Ci z tego kodu, ale do rzeczy: char *line = NULL; ... element[line_counter] = (char *) m...
0 głosów
odpowiedź 4 czerwca
Przy założeniu, że piszesz pod Windowsa i używasz IE (czy co tam teraz jest), to do komunikacji z p
1 głos
odpowiedź 1 czerwca
Daj na początku programu (przy założeniu, że używasz Windowsa, a plik jest zapisany w kodowaniu Wind
2 głosów
odpowiedź 26 maja
Linie 31 i 40: błąd w warunku number <= wymiar powoduje, że wychodzisz poza tablicę. Powinno by
1 głos
odpowiedź 20 maja
czy można rozwiązać te problemy w lepszy sposób? Tak. Wczytaj w konstruktorze cały plik do std::v
0 głosów
odpowiedź 18 maja
Zajrzyj do specyfikacji płyty, tam powinna być lista obsługiwanych procesorów.
1 głos
odpowiedź 9 maja
Linia 58: co tam robi operator wejścia >>? Linia 59: zwracasz 0 zamiast wy. Linia 62: co t
2 głosów
odpowiedź 8 maja
Linia 36: indeksujesz tablicę zmienną a zamiast i. Po co wielkość tablicy przekazujesz przez wskaźn
3 głosów
odpowiedź 5 maja
Nie wiem dlaczego tak jest  (...) Jest tak dlatego, że wykonujesz funkcję rekurencyjnie. (
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia
char warmup(char ch, unsigned number) { if (!isalpha(ch)) return ch; char x = isupper(ch) ?...
0 głosów
odpowiedź 28 kwietnia
Według dokumentacji AsyncWebSocket::onEvent przyjmuje argument typu AwsEventHandler, który jest funk
0 głosów
odpowiedź 27 kwietnia
Można tak: #include <iostream> #include <cstdlib> #include <cstring> #include &l
Porady nie od parady
Możesz ukryć, zamknąć lub zmodyfikować swoje pytanie, za pomocą przycisków znajdujących się pod nim. Nie krępuj się poprawić pochopnie opublikowanego pytania czy zamknąć go po uzyskaniu satysfakcjonującej odpowiedzi. Umożliwi to zachowanie porządku na forum.Przyciski pytania

84,177 zapytań

132,948 odpowiedzi

294,113 komentarzy

55,590 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...