• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

SQL baza danych dla grupy online

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
330 wizyt
pytanie zadane 7 grudnia 2023 w Sieci komputerowe, internet przez agnieszka147 Początkujący (370 p.)
Dobry wieczór,

na kursie online MySQL mam do zrobienia grupowy projekt - stworzenie bazy danych i operowanie na tabelach. W grupie razem ze mną są 4 osoby, jesteśmy z różnych części Polski, każda z nas ma zainstalowanego u siebie Workbench'a. Nie zawsze możemy nawet online spotkać się o określonych porach. Chciałybyśmy mieć dostęp do jednej bazy, którą wspólnie będziemy rozwijały, będziemy mogły pracować nad nią. Moje pytanie jest następujące czy da się to zrobić gdzieś na chmurze, chodzi o to że jak podzielimy się pracą to każda będzie mogła w dogodnej dla niej porze zrobić swoją część, chodzi mi o to czy jest gdzieś możliwość (oczywiście darowa) postawienia takiej "wirtualnej bazy" ? Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam. Jeśli coś jest niejasne to przepraszam

Będę wdzięczna za wszelkie informacje

Pozdrawiam

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 8 grudnia 2023 przez AnimaVillis Stary wyjadacz (13,090 p.)
wybrane 8 grudnia 2023 przez agnieszka147

Najlepsza
Na ile takiej bazy potrzebujecie?

Tutaj np. https://www.oracle.com/cloud/free/
komentarz 8 grudnia 2023 przez agnieszka147 Początkujący (370 p.)
do 5 I
komentarz 8 grudnia 2023 przez AnimaVillis Stary wyjadacz (13,090 p.)
To jeszcze możesz sobie sprawdzić:
https://aws.amazon.com/free/

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 821 wizyt
pytanie zadane 28 stycznia 2019 w SQL, bazy danych przez Drax Użytkownik (630 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 244 wizyt
pytanie zadane 25 sierpnia 2017 w SQL, bazy danych przez Radek Begej Użytkownik (580 p.)
–1 głos
1 odpowiedź 248 wizyt
pytanie zadane 21 sierpnia 2017 w Sieci komputerowe, internet przez wo997 Nowicjusz (180 p.)

93,324 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,390 komentarzy

62,654 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...