• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy da się uzywac ekranu od monitora jako ekranu do komputera poprzez kabel HDMI?

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
234 wizyt
pytanie zadane 9 września 2023 w Sprzęt komputerowy przez Tymoteusz_ Nowicjusz (240 p.)
Dzień dobry. Mam pytanie: Czy da się uzywac ekranu od monitora jako ekranu do komputera poprzez kabel HDMI? Mam komputer ale narazie nie mam do niego monitora ale mam laptopa ktorego chciałbym uzyc jako monitor do niego. Czy to mozliwe? Jak tak to jak?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 9 września 2023 przez mattrattus Gaduła (4,100 p.)
Lekko zakręciłeś swoje pytanie ;) Zakładam, że pisząc o użyciu "ekranu monitora" masz tu na myśli ekran laptopa?

W większości przypadków - niestety nie. Z reguły to jest jeden kierunek sygnału - z laptopa na zewnątrz

Owszem, są takie laptopy, może i Twój taki jest ;D Najprościej to podłączyć i sprawdzić ;)
Jeżeli w systemie pojawi Ci się drugi monitor (ustawienia ekranu) - bingo działa. Jak nie, to nie przeskoczysz tego problemu.
komentarz 9 września 2023 przez Tymoteusz_ Nowicjusz (240 p.)

Dziękuję za odpowiedz. smileyżeczywiście się pomyliłem miałem napisac ekran laptopalaugh

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 541 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2019 w Sprzęt komputerowy przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 154 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 269 wizyt

93,336 zapytań

142,332 odpowiedzi

322,418 komentarzy

62,673 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...