Cześć,
mam problem którego nie mogę rozwiązać od kilku tygodni. Pobrałem projekt przykładowy STM który niestety ma błędy w konfiguracji. Próbując je naprawić zatrzymałem się na takim błędzie:

Struktura projektu:

Problem:
W pliku sys_sensors.c dostaję informację o braku referencji do definicji kilku metod. Po kliknięciu na dowolną z tych metod z wciśniętym CTRL przenosi mnie do pliku: iks01a2_env_sensors.h. To chyba znaczy, że plik został zindeksowany więc nie rozumiem czemu kompilator go nie widzi. Plik iks01a2_env_sensors.h jest zaincludowany w sys_sensors.h, który z kolei jest zainkludowany w sys_sensors.c. Bezpośredni include pliku iks01a2_env_sensors.h w sys_sensors.c nic nie zmienił. Deklaracje metod w tym pliku:
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_Init(uint32_t Instance, uint32_t Functions);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_DeInit(uint32_t Instance);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_GetCapabilities(uint32_t Instance, IKS01A2_ENV_SENSOR_Capabilities_t *Capabilities);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_ReadID(uint32_t Instance, uint8_t *Id);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_Enable(uint32_t Instance, uint32_t Function);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_Disable(uint32_t Instance, uint32_t Function);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_GetOutputDataRate(uint32_t Instance, uint32_t Function, float *Odr);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_SetOutputDataRate(uint32_t Instance, uint32_t Function, float Odr);
int32_t IKS01A2_ENV_SENSOR_GetValue(uint32_t Instance, uint32_t Function, float *Value);
Próbowałem przenoszenia tego pliku bezpośrednio do folderu w którym jest sys_sensors.c ale żadna konfiguracja nie rozwiązywała problemu.
Będę wdzięczny za podpowiedzi