• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Outlook 2019 - zapamiętywanie maili wysłanych

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
209 wizyt
pytanie zadane 30 czerwca 2021 w Systemy operacyjne, programy przez Pawel1995 Gaduła (3,810 p.)
Hej, mam taki problem że Outlock nie zapamiętuje elementów wysłanych. Wiec zgodnie z instrukcją zaznaczam kwadracik do zapisu kopie wysłanych wiadomości. I działa, już zapisuje jak trzeba. Ale...

Kiedy po ponownym uruchomieniu komputera, nie zapisuje ich dalej, a szanowny kwadracik jest odznaczony...

Czy wiedzą państwo który chochlik, resetuje mi te ustawienia? Dodam że ustawienia serwera poczty czy innych folderów są bez zmian jak ustawiałem, tylko ten zapis wysłanych się resetuje...

Bedę wdzięczny za pomoc.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 30 czerwca 2021 przez niezalogowany
wybrane 1 lipca 2021 przez Pawel1995

Najlepsza
Pierwsze od czego bym zaczął to usunięcie profilu i stworzenia od nowa. Ale od początku zaznaczyłbym, aby kopie wiadomości pozostawiał na serwerze. W zależności też z jakiego protokołu korzystasz - IMAP lub POP3.

Alternatywnie możesz utworzyć regułę dla wszystkich elementów wysłanych, gdzie ich kopie zapisujesz w jakimś folderze. W ten sposób ominiesz problem jeśli serwer blokuje zapis wiadomości lub masz ograniczoną przestrzeń.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 182 wizyt
pytanie zadane 13 lutego 2024 w Systemy operacyjne, programy przez Panelinio Stary wyjadacz (10,640 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 365 wizyt
pytanie zadane 30 stycznia 2023 w Systemy operacyjne, programy przez werciaa00 Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 550 wizyt

93,377 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,530 komentarzy

62,727 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...