• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Monitor nie widzi obrazu przy podłączeniu go przez HDMI od GPU

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
506 wizyt
pytanie zadane 2 lutego 2021 w Sprzęt komputerowy przez Wiciol Nowicjusz (240 p.)
Tak jak w temacie próbując podłączyć monitor przez HDMI nie przesyła mi obrazu. Mam GTX 1060. Próbowałem też użyć kabla z Displayporta na HDMI, gdyby wyjście HDMI miałoby być uszkodzone, no ale to także nie działało :/ Jedyne wyjście, które mi działa to HDMI od zintegrowanej karty graficznej, no ale wiadomo, ze nie nie chcialbym tak tego zostawic
komentarz 2 lutego 2021 przez techno16 Gaduła (4,780 p.)
Dlaczego nie podłączasz od tylnego panelu od płyty głównej?
komentarz 2 lutego 2021 przez Wiciol Nowicjusz (240 p.)
jedyne wejścia HDMI jakie widziałem to te od GPU i to na górze, które zakładam, że jest od zintegry, bo po podpięciu nie wykrywa mi GTX1060
komentarz 2 lutego 2021 przez Wiciol Nowicjusz (240 p.)

@techno16, Od płyty głównej z tego co patrzyłem to widziałem tylko DVI i D-sub. Jedno z nich też było testowane i nie działało :/ Wygląda na to, że chyba muszę mieć coś źle ustawione w systemie, że mi tylko na zintegrowanej obraz wychwytuje. Zakładam, że muszę wejść w BIOS

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 7 lutego 2021 przez francus11 Gaduła (3,250 p.)
A czy jak już podłączysz monitor do złącza na płycie głównej, to czy GTX 1060 widnieje w menedżerze urządzeń?

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 152 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 391 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 938 wizyt

93,324 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,390 komentarzy

62,653 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...