• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Strona nie wczytuje css

Object Storage Arubacloud
0 głosów
162 wizyt
pytanie zadane 26 grudnia 2020 w HTML i CSS przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)

Ponownie do Was przychodzę, ponieważ jeszcze wczoraj wszystko śmigało a dzisiaj(nie zmieniałem nic w kodzie) już nie. Problem jest taki że strona nie wczytuje CSS, widzę tylko to co napisałem w HTML.

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="pl">
<head>
	<meta charset="utf-8" />
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" />
	
	<title>Jan Kowalski - Portfolio</title>
	
	<meta name="description" content="Stworzę dla Ciebie wyjątkową stronę www! Zatrudnij programistę webowego: PHP, JavaScript, HTML, CSS, mySQL, WordPress, Joomla, Drupal." />
	<meta name="keywords" content="zamów, sronę, tworzenie, www, programista, portfolio, php, javascript, html, css, WordPress, Joomla, Drupal" />
	<link rel="stylesheet" href="htdocs/stylePortfolio.css" type="text/css">
	<link rel="stylesheet" href="css/fontello.css" type="text/css">
	<link rel="preconnect" href="https://fonts.gstatic.com">
	<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Josefin+Sans&family=Lato&display=swap,latin-ext" rel="stylesheet" type ="text/css">
	<script src="timer.js"></script>
	
</head>

<body onload="odliczanie();">
	<div id="container">
		<div class="rectangle">
			<div id="logo" >
				<a href="zatrudnij-programiste-webowego" class="tilelinkhtml5">
				    Jan Kowalski
			    </a>
			</div>
			<div id="zegar"></div>
			<div style="clear: both;"></div>


		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile1">
				<a href="kim-jestem" class="tilelink">
				    <i class="icon-user"></i><br/>Kim jestem?
			    </a>

			</div>
			<a href="oferta-tworzenie-stron-www" class="tilelinkhtml5">
				<div class="tile1">
				    <i class="icon-laptop"></i><br/>Co oferuję?


			    </div>
			</a>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile2">
				<a href="cv-programista-php-javascript" class="tilelink">
				    <i class="icon-folder"></i><br/>Curriculum vitae
				
				</a>
			</div>
			<div class="tile3">
				<a href="kontakt-programista-php" class="tilelink">
				    <i class="icon-mail"></i><br/>Kontakt ze mną
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile4">
				
			    <i>“Talk is cheap. Show me the code.”</i><br/>- Linus Torvalds, twórca Linuxa
				
			</div>
			
			
			

		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile5">
				Strona główna<br/><br/>
				Witam Cię w moim portfolio. Miło mi że tu zaglądnąłeś. Na pewno czeka nas owocująca wpółpraca.

			</div>
			<div class="yt">
				<a href="https://www.youtube.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-youtube"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="fb">
				<a href="https://www.facebook.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-facebook"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="g">
				<a href="https://myaccount.google.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-gplus"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="tw">
				<a href="https://twitter.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-twitter"></i>
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>





		</div>
		<div style="clear: both;"></div>
		<div class="rectangle">
			<div id="footer">
				2015 &copy; Jan Kowalski - Portfolio. Programista webowy zaprasza do współpracy! <br/><i class="icon-mail-alt"></i><br/>jan.kowalski@adres.com
			</div>





		</div>

	</div>

	
	
</body>
</html>

To jest strona główna

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="pl">
<head>
	<meta charset="utf-8" />
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" />
	
	<title>Jan Kowalski - Portfolio</title>
	
	<meta name="description" content="Stworzę dla Ciebie wyjątkową stronę www! Zatrudnij programistę webowego: PHP, JavaScript, HTML, CSS, mySQL, WordPress, Joomla, Drupal." />
	<meta name="keywords" content="zamów, sronę, tworzenie, www, programista, portfolio, php, javascript, html, css, WordPress, Joomla, Drupal" />
	<link rel="stylesheet" href="htdocs/stylePortfolio.css" type="text/css">
	<link rel="stylesheet" href="css/fontello.css" type="text/css">
	<link rel="preconnect" href="https://fonts.gstatic.com">
	<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Josefin+Sans&family=Lato&display=swap,latin-ext" rel="stylesheet" type ="text/css">
	<script src="timer.js"></script>
	
</head>

<body onload="odliczanie();">
	<div id="container">
		<div class="rectangle">
			<div id="logo" >
				<a href="zatrudnij-programiste-webowego" class="tilelinkhtml5">
				    Jan Kowalski
			    </a>
			</div>
			<div id="zegar"></div>
			<div style="clear: both;"></div>


		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile1">
				<a href="kim-jestem" class="tilelink">
				    <i class="icon-user"></i><br/>Kim jestem?
			    </a>

			</div>
			<a href="oferta-tworzenie-stron-www" class="tilelinkhtml5">
				<div class="tile1">
				    <i class="icon-laptop"></i><br/>Co oferuję?


			    </div>
			</a>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile2">
				<a href="cv-programista-php-javascript" class="tilelink">
				    <i class="icon-folder"></i><br/>Curriculum vitae
				
				</a>
			</div>
			<div class="tile3">
				<a href="kontakt-programista-php" class="tilelink">
				    <i class="icon-mail"></i><br/>Kontakt ze mną
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile4">
				
			    <i>“Talk is cheap. Show me the code.”</i><br/>- Linus Torvalds, twórca Linuxa
				
			</div>
			
			
			

		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile5">
				<h4>Kim jestem</h4>
				Mam 28 lat i pochodze z Kielc. Jestem webmasterem zajmującym się tworzeniem stron od 5 lat. Jestem miły oraz opanowany. Zaczynałem od c# a jak widac skończyło się na HTML, CSS, JavaScript, PHP, mySQL.

			</div>
			<div class="yt">
				<a href="https://www.youtube.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-youtube"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="fb">
				<a href="https://www.facebook.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-facebook"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="g">
				<a href="https://myaccount.google.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-gplus"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="tw">
				<a href="https://twitter.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-twitter"></i>
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>





		</div>
		<div style="clear: both;"></div>
		<div class="rectangle">
			<div id="footer">
				2015 &copy; Jan Kowalski - Portfolio. Programista webowy zaprasza do współpracy! <br/><i class="icon-mail-alt"></i><br/>jan.kowalski@adres.com
			</div>





		</div>

	</div>

	
	
</body>
</html>

Po naciśnięciu w podstronę kimjestem

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="pl">
<head>
	<meta charset="utf-8" />
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" />
	
	<title>Jan Kowalski - Portfolio</title>
	
	<meta name="description" content="Stworzę dla Ciebie wyjątkową stronę www! Zatrudnij programistę webowego: PHP, JavaScript, HTML, CSS, mySQL, WordPress, Joomla, Drupal." />
	<meta name="keywords" content="zamów, sronę, tworzenie, www, programista, portfolio, php, javascript, html, css, WordPress, Joomla, Drupal" />
	<link rel="stylesheet" href="htdocs/stylePortfolio.css" type="text/css">
	<link rel="stylesheet" href="css/fontello.css" type="text/css">
	<link rel="preconnect" href="https://fonts.gstatic.com">
	<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Josefin+Sans&family=Lato&display=swap,latin-ext" rel="stylesheet" type ="text/css">
	<script src="timer.js"></script>
	
</head>

<body onload="odliczanie();">
	<div id="container">
		<div class="rectangle">
			<div id="logo" >
				<a href="zatrudnij-programiste-webowego" class="tilelinkhtml5">
				    Jan Kowalski
			    </a>
			</div>
			<div id="zegar"></div>
			<div style="clear: both;"></div>


		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile1">
				<a href="kim-jestem" class="tilelink">
				    <i class="icon-user"></i><br/>Kim jestem?
			    </a>

			</div>
			<a href="oferta-tworzenie-stron-www" class="tilelinkhtml5">
				<div class="tile1">
				    <i class="icon-laptop"></i><br/>Co oferuję?


			    </div>
			</a>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile2">
				<a href="cv-programista-php-javascript" class="tilelink">
				    <i class="icon-folder"></i><br/>Curriculum vitae
				
				</a>
			</div>
			<div class="tile3">
				<a href="kontakt-programista-php" class="tilelink">
				    <i class="icon-mail"></i><br/>Kontakt ze mną
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile4">
				
			    <i>“Talk is cheap. Show me the code.”</i><br/>- Linus Torvalds, twórca Linuxa
				
			</div>
			
			
			

		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile5">
				<h4>Curiculum vitae</h4>
				Praca nad doskonaleniem oprogramowania pomagającego nauczycielom, naukowcom i ekspertom politycznym w działaniach związanych z największymi wyzwaniami stojącymi przed ludzkością.
                Opracowywanie i doskonalenie programów zwiększających dokładność i obniżających koszty.
                Opracowywanie strategii w celu zapewnienia zgodności z nowymi normami.
                Skuteczne diagnozowanie i usuwanie błędów oprogramowania.
                

			</div>
			<div class="yt">
				<a href="https://www.youtube.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-youtube"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="fb">
				<a href="https://www.facebook.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-facebook"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="g">
				<a href="https://myaccount.google.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-gplus"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="tw">
				<a href="https://twitter.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-twitter"></i>
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>





		</div>
		<div style="clear: both;"></div>
		<div class="rectangle">
			<div id="footer">
				2015 &copy; Jan Kowalski - Portfolio. Programista webowy zaprasza do współpracy! <br/><i class="icon-mail-alt"></i><br/>jan.kowalski@adres.com
			</div>





		</div>

	</div>

	
	
</body>
</html>

Podstrona cv

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="pl">
<head>
	<meta charset="utf-8" />
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" />
	
	<title>Jan Kowalski - Portfolio</title>
	
	<meta name="description" content="Stworzę dla Ciebie wyjątkową stronę www! Zatrudnij programistę webowego: PHP, JavaScript, HTML, CSS, mySQL, WordPress, Joomla, Drupal." />
	<meta name="keywords" content="zamów, sronę, tworzenie, www, programista, portfolio, php, javascript, html, css, WordPress, Joomla, Drupal" />
	<link rel="stylesheet" href="htdocs/stylePortfolio.css" type="text/css">
	<link rel="stylesheet" href="css/fontello.css" type="text/css">
	<link rel="preconnect" href="https://fonts.gstatic.com">
	<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Josefin+Sans&family=Lato&display=swap,latin-ext" rel="stylesheet" type ="text/css">
	<script src="timer.js"></script>
	
</head>

<body onload="odliczanie();">
	<div id="container">
		<div class="rectangle">
			<div id="logo" >
				<a href="zatrudnij-programiste-webowego" class="tilelinkhtml5">
				    Jan Kowalski
			    </a>
			</div>
			<div id="zegar"></div>
			<div style="clear: both;"></div>


		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile1">
				<a href="kim-jestem" class="tilelink">
				    <i class="icon-user"></i><br/>Kim jestem?
			    </a>

			</div>
			<a href="oferta-tworzenie-stron-www" class="tilelinkhtml5">
				<div class="tile1">
				    <i class="icon-laptop"></i><br/>Co oferuję?


			    </div>
			</a>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile2">
				<a href="cv-programista-php-javascript" class="tilelink">
				    <i class="icon-folder"></i><br/>Curriculum vitae
				
				</a>
			</div>
			<div class="tile3">
				<a href="kontakt-programista-php" class="tilelink">
				    <i class="icon-mail"></i><br/>Kontakt ze mną
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile4">
				
			    <i>“Talk is cheap. Show me the code.”</i><br/>- Linus Torvalds, twórca Linuxa
				
			</div>
			
			
			

		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile5">
				<h4>Kontakt do mnie</h4>
				Wszystkie linki są poniżej. Dodatkowo podaję mój adres e-mail: jankowalski@adres.com. A oto mój numer telefonu: 754889328. Pod tym numerem jestem dostępny od 9-15 pon-pt. Na inne środki kontaktu staram się odpowiadać w godzinach 9-16 również od pon-pt.

			</div>
			<div class="yt">
				<a href="https://www.youtube.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-youtube"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="fb">
				<a href="https://www.facebook.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-facebook"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="g">
				<a href="https://myaccount.google.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-gplus"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="tw">
				<a href="https://twitter.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-twitter"></i>
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>





		</div>
		<div style="clear: both;"></div>
		<div class="rectangle">
			<div id="footer">
				2015 &copy; Jan Kowalski - Portfolio. Programista webowy zaprasza do współpracy! <br/><i class="icon-mail-alt"></i><br/>jan.kowalski@adres.com
			</div>





		</div>

	</div>

	
	
</body>
</html>

Podstrona kontakt

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="pl">
<head>
	<meta charset="utf-8" />
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" />
	
	<title>Jan Kowalski - Portfolio</title>
	
	<meta name="description" content="Stworzę dla Ciebie wyjątkową stronę www! Zatrudnij programistę webowego: PHP, JavaScript, HTML, CSS, mySQL, WordPress, Joomla, Drupal." />
	<meta name="keywords" content="zamów, sronę, tworzenie, www, programista, portfolio, php, javascript, html, css, WordPress, Joomla, Drupal" />
	<link rel="stylesheet" href="htdocs/stylePortfolio.css" type="text/css">
	<link rel="stylesheet" href="css/fontello.css" type="text/css">
	<link rel="preconnect" href="https://fonts.gstatic.com">
	<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Josefin+Sans&family=Lato&display=swap,latin-ext" rel="stylesheet" type ="text/css">
	<script src="timer.js"></script>
	
</head>

<body onload="odliczanie();">
	<div id="container">
		<div class="rectangle">
			<div id="logo" >
				<a href="zatrudnij-programiste-webowego" class="tilelinkhtml5">
				    Jan Kowalski
			    </a>
			</div>
			<div id="zegar"></div>
			<div style="clear: both;"></div>


		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile1">
				<a href="kim-jestem" class="tilelink">
				    <i class="icon-user"></i><br/>Kim jestem?
			    </a>

			</div>
			<a href="oferta-tworzenie-stron-www" class="tilelinkhtml5">
				<div class="tile1">
				    <i class="icon-laptop"></i><br/>Co oferuję?


			    </div>
			</a>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile2">
				<a href="cv-programista-php-javascript" class="tilelink">
				    <i class="icon-folder"></i><br/>Curriculum vitae
				
				</a>
			</div>
			<div class="tile3">
				<a href="kontakt-programista-php" class="tilelink">
				    <i class="icon-mail"></i><br/>Kontakt ze mną
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>
			<div class="tile4">
				
			    <i>“Talk is cheap. Show me the code.”</i><br/>- Linus Torvalds, twórca Linuxa
				
			</div>
			
			
			

		</div>
		<div class="square">
			<div class="tile5">
				<h4>Oferta</h4>
				Oferuję tworzenie stron internetowych w języku HTML, CSS, JavaScript, PHP, mySQL.
				Ceny są indywidulne. Zależne od klienta. Chętnych zachęcam do kontaktu oraz przejrzenia moich prac na facebooku.


			</div>
			<div class="yt">
				<a href="https://www.youtube.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-youtube"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="fb">
				<a href="https://www.facebook.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-facebook"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="g">
				<a href="https://myaccount.google.com" target="_blank" class="sociallink">
				    <i class="icon-gplus"></i>
				</a>
			</div>
			<div class="tw">
				<a href="https://twitter.com" target="_blank" class="sociallink">    
				    <i class="icon-twitter"></i>
				</a>
			</div>
			<div style="clear: both;"></div>





		</div>
		<div style="clear: both;"></div>
		<div class="rectangle">
			<div id="footer">
				2015 &copy; Jan Kowalski - Portfolio. Programista webowy zaprasza do współpracy! <br/><i class="icon-mail-alt"></i><br/>jan.kowalski@adres.com
			</div>





		</div>

	</div>

	
	
</body>
</html>

Podstrona oferta

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
### PROTECT FILES ###
<FilesMatch "\.(htaccess|htpasswd|ini|fla|psd|log|sh)$">
Order Allow,Deny
Deny from all
</FilesMatch>

RewriteEngine on
RewriteRule zatrudnij-programiste-webowego portfolio.html
RewriteRule kim-jestem kimjestem.html
RewriteRule oferta-tworzenie-stron-www oferta.html
RewriteRule cv-programista-php-javascript cv.html
RewriteRule kontakt-programista-php kontakt.html

.htaccess  bo to jest robione na serwerze lokalnym

komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
body
{
	font-size: 20px;
    font-family: 'Lato', sans-serif;
	background-color: #303030;
	color: #ffffff;
}
#container
{
	width: 1000px;
	margin-left: auto;
	margin-right: auto;
}
.rectangle
{
	width: 960px;
	margin: 20px;
}
.square
{
	width: 50%;
	float: left;
}
#logo
{
	float: left;
	font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;
	font-size: 70px;
	width: 600px;
	margin-top: 10px;
	margin-bottom: 10px;
}
#zegar
{
	float: left;
	font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;
	font-size: 70px;
	margin-top: 10px;
	margin-bottom: 10px;
	

}
.tile1
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 230px;
	height: 142px;
	background-color: #3095d3;
	text-align: center;
}
.tile1:hover
{
	background-color: #2084c2;
}
.tile2
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 230px;
	height: 142px;
	background-color: #666666;
	text-align: center;

}
.tile2:hover
{
	background-color: #555555;
}
.tile3
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 230px;
	height: 142px;
	background-color: #67e32d;
	text-align: center;
}
.tile3:hover
{
	background-color: #56d21c;
}
.tile4
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 424px;
	height: 85px;
	background-color: #d11919;
	text-align: center;
	padding: 29px;
	font-size: 26px;
	line-height: 170%;
	
}
.tile4:hover
{
	background-color: #c00808;
}
.tile5
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 450px;
	height: 274px;
	background-color: #666666;
	text-align: justify;
	padding: 15px;
	line-height: 105%;
	

}
.tile5:hover
{
	background-color: #555555;
}
.yt
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 105px;
	height: 142px;
	background-color: #d94348;
}
.yt:hover
{
	background-color: #c83237;
}
.fb
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 105px;
	height: 142px;
	background-color: #3b5998;
}
.fb:hover
{
	background-color: #2a4887;
}
.g
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 105px;
	height: 142px;
	background-color: #db4a39;
}
.g:hover
{
	background-color: #ca3a28;
}
.tw
{
	float: left;
	margin: 10px;
	width: 105px;
	height: 142px;
	background-color: #00acee;
}
.tw:hover
{
	background-color: #00ab;
}
#footer
{
	margin-top: 40px;
	margin-bottom: 20px;
	text-align: center;
}
a.tilelink
{
	color: #ffffff;
	text-decoration: none;
	display: block;
	width: 230px;
	height: 142px;
}
a.tilelinkhtml5
{
	color: #ffffff;
	text-decoration: none;
	
}
a.sociallink
{

	color: #ffffff;
	text-decoration: none;
	display: block;
	width: 105px;
	height: 142px;

}

No i CSS

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 26 grudnia 2020 przez CubeStorm Pasjonat (15,020 p.)
Jeśli konsola wyrzuca error 404 to znaczy, że podałeś złą ścieżkę do pliku. Na nic nam twoje screeny strony, podeślij screeny kodu i konsoli.
komentarz 26 grudnia 2020 przez Maxxxii Obywatel (1,260 p.)
No właśnie nie ma błędu 404 tylko sam HTML ale podeślę kod

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 142 wizyt
pytanie zadane 9 października 2015 w HTML i CSS przez Wiktor Stary wyjadacz (11,120 p.)
+3 głosów
2 odpowiedzi 336 wizyt
pytanie zadane 14 sierpnia 2015 w HTML i CSS przez Kamil Czop Nowicjusz (220 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 416 wizyt
pytanie zadane 15 czerwca 2023 w HTML i CSS przez szjx Nowicjusz (120 p.)

92,576 zapytań

141,426 odpowiedzi

319,650 komentarzy

61,961 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...