• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Studia zaoczne po angielsku za granicą

Aruba Cloud VPS - 50% taniej przez 3 miesiące!
0 głosów
817 wizyt
pytanie zadane 8 grudnia 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Benalder Nowicjusz (230 p.)
Cześć wszystkim.
Studiuję informatykę na Uniwersytecie drugi rok i zamierzam się przenieść za granicę, znaleźć tam pracę i kontynuować naukę. Chciałbym kontynuować moje studia za granicą, tzn. żeby uczelnia uznała zaliczone w Polsce 4 semestry nauki (nie chciał bym żeby dwa lata przepadły), a studia były w języku angielskim, zaoczne (Computer Science). Nie mam sprecyzowanego kraju do którego bym chciał wyjechać, ale celuję w Niemcy / UK / Holandię.

Czy są jakieś uczelnie w tych krajach lub sąsiednich, które przyjęłyby mnie na trzeci rok studiów zaocznych w języku angielskim? Robiłem małe rozeznanie i ciężko znaleźć studia jednocześnie informatyczne, zaoczne i po angielsku.
Macie jakieś sugestie, albo znacie uczelnię z takim kierunkiem studiów?

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 298 wizyt
–1 głos
0 odpowiedzi 541 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 1,437 wizyt

93,109 zapytań

142,088 odpowiedzi

321,611 komentarzy

62,450 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...