witam wszystkich! mam jeden ciekawy problem z moim komputerem, otóż gdy odpalam live na youtube i włączam wyszukiwanie meczu w csie, lub robię cokolwiek innego bardziej obciążającego sieć Wi-Fi, po kilku minutach taskmgr pokazuje użycie Wi-Fi na poziomie 0%, wysyłanie i odbieranie danych - 0/0kbps i słyszę dźwięk odłączenia urządzenia USB z komputera, podświetlenie na myszce i klawiaturze gaśnie i jednocześnie wszystkie urządzenia USB zostają zresetowane [znikają z menedżera urządzeń, po kilku sekundach spowrotem się pojawiają]. przez owe resetowanie się portów USB w komputerze nie jestem w stanie robić streamów, czasami nawet sprawdzać prędkości internetu. czy może mi ktoś powiedzieć, co jest przyczyną resetowania się portów i jak tą usterkę naprawić? *zaznaczę, że mam zajęte 10 z 12 portów USB i wyłączyłem z menedżera urządzeń opcję automatycznego wyłączania urządzeń USB w celu zaoszczędzenia energii. jeśli chcecie jakieś zdjęcia komputera, piszcie w komentarzach, będę wdzięczny za pomoc 
ps. moja specyfikacja:
CPU: AMD Phenom II X4 970 Black Edition,
GPU: Palit GeForce GTX 1050 Ti,
MOBO: Gigabyte GA-870A-USB3,
RAM: 8GB DDR3 1333MHz,
PSU: SilentiumPC Supremo FM2 650W