• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Problem z ghostingiem w klawiaturze - kiedy wciskam strzałkę do przodu, wszystkie przyciski ok, oprócz strzałki w lewo.

0 głosów
766 wizyt
pytanie zadane 28 czerwca 2020 w Sprzęt komputerowy przez kamekadze Nowicjusz (120 p.)
zamknięte 29 czerwca 2020 przez kamekadze
Cześć wszystkim!

Mam problem z klawiaturą Ravcore Valravn - otóż, zauważyłem dziś, grając w grę, że kiedy wciskam strzałkę do przodu, wszystkie klawisze działają, z wyjątkiem strzałki w lewo. Próbowałem wielu sposobów; reinstalowałem klawiature, zmieniałem sterowniki, tłukłem w nią :DDDD. Ponadto, kiedy zmieniłem binda przyspieszenia na W, prawa strzałka również nie działała ;p Błąd nigdy nie występował do dzisiejszego wieczoru. Na dodatek, na klawiaturze brata wszystko jest okej :P

Już nie wiem co mam robić, prosiłbym Was o pomoc.

Na koniec dodam, że czasem lubię się zdenerwować i wyładować emocje na klawiaturze jednym mocnym łupnięciem :DD
komentarz zamknięcia: Naprawione ;p Albo był to błąd grafy, bo była strasznie zapchana, albo komputer coś źle wczytał (bo po resecie wszystko znów jest okej, czyli jestem debilem absolutnym)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 982 wizyt
pytanie zadane 13 lipca 2020 w Sprzęt komputerowy przez bioselo Nowicjusz (130 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 1,018 wizyt
pytanie zadane 12 kwietnia 2023 w Grafika i multimedia przez zbiku25 Gaduła (3,000 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 470 wizyt

93,608 zapytań

142,531 odpowiedzi

323,002 komentarzy

63,099 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...