• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

matura inforamtyka

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
254 wizyt
pytanie zadane 10 czerwca 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, szkoła, praca przez kvbq Obywatel (1,490 p.)
Witam

W tym roku pisze maturę z informatyki i mam pytanie co do oddawania plików. Czy jak oddaje program w javie to mam oddać sam program czy cały folder plików. Czytałem, że wiele osób mówi o samym programie jednak przecież każdy taki program pobiera dane z zewnętrznego pliku tekstowego. Bez pliku program nie zadziała. Komisja uruchomi ten program poprawnie tak żeby wczytał dane z pliku czy jak oddam sam program bez pliku tekstowego i nie zadziała to nie zaliczą mi zadania?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2020 przez kvbq Obywatel (1,490 p.)

Mój błąd. Wszytko jest napisane jasno. Link zostawiam jakby ktoś tu trafił kiedyś z podobnym pytaniem.

https://forum.pasja-informatyki.pl/251667/oddawanie-plikow-na-maturze-z-informatyki-rozszerzonej

1
komentarz 10 czerwca 2020 przez Landu Stary wyjadacz (11,860 p.)
Sam piszę tą maturę i pod zadaniami jest rubryka do wpisywania nazw poszczególnych plików.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 112 wizyt
pytanie zadane 7 kwietnia w Rozwój zawodowy, nauka, szkoła, praca przez Igor515 Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 129 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 136 wizyt

91,276 zapytań

139,942 odpowiedzi

315,129 komentarzy

60,722 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...