Witam,
mam problem z klawiaturą. Kiedy wciskam klawisz litery "a" uruchamia się start, na zmianę z panelem powiadomień. Litera "z" pauzuje muzykę, jeśli akurat coś leci w tle, a przycisk "escape" otwiera okno "Mój komputer". Spełniają swoją funkcję, litery się pojawiają, ale pisanie z ciągłym uruchamianiem startu jest wręcz niemożliwe. To wszystkie zmiany jakie zauważyłam. Nie pomaga restartowanie komputera, aktualizowanie systemu, zmiana układu klawiatury, odłączanie i ponowne przyłączanie ani żadne shift-ctrl kombinacje. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, nie pamiętam bym omyłkowo coś włączyła. Nie mam również możliwości skorzystania z opcji przywracania z kopii zapasowej czy obrazu systemu, gdyż takowych nie posiadam sprzed tego zajścia. Nie jest to również problem z klawiszami trwałymi. Skończyły już mi się pomysły. Jeśli ktoś wie, co na to zaradzić, bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Rozmyślam nad kupnem nowej klawiatury. Mam nadzieję, że wtedy problem sam się rozwiąże. Jak myślicie?
PS Posiadam Windowsa 10, proszę o wzięcie tego pod uwagę w tłumaczeniu jakichś ewentualnych ustawień.