• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Power Point - problem z grafiką

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
108 wizyt
pytanie zadane 8 maja 2019 w Grafika i multimedia przez J.M. Łukasiewicz Nowicjusz (120 p.)
Dzień dobry wszystkim. Zalogowałem się na to forum, ponieważ mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże. Przygotowałems obie pokaz slajdów na wykład na Ukrainę. Z uwagi na fakt, że był to wykład praktyczny, stąd prezentacja zawierała wiele obrazków. Nie wiem dlaczego, ale w miejscu większości obrazków nie znajdowało się nic, lub obrazki były puste z czerwonym krzyzykiem w górnym rogu.

Obecnie przygotowuję wykład do Japonii i chciałbym uniknąć tej przykrej niespodzianki, gdyż bez rysunków trudno objasniac skomplikowane zagadnienia zagranicznym słuchaczom. Bardzo proszę o pomoc.

PS. Najgorsze jest to, że nie wiem, jak sprawdzić, czy prezentacja działa, poniewaz u mnie wszystko funkcjonuje bez problemu.

Serdecznie pozdrawiam

Jakub M.Łukasiewicz

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 646 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 3,367 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 103 wizyt

92,980 zapytań

141,943 odpowiedzi

321,189 komentarzy

62,307 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...