• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

problem z obiektami

Object Storage Arubacloud
0 głosów
85 wizyt
pytanie zadane 1 kwietnia 2019 w HTML i CSS przez koxlufa11 Nowicjusz (160 p.)

hej nie moge dojsc czemu nie dziala 

index.html

 

<!DOCTYPE html>

<html>

<head>

  <script type=“text/javascript” src=“scripts.js”>

  </script>

  <link rel=“stylesheet” href=“styles.css”>

</head>

<body>

Name: <input type=“text” id=“sampleText” value=“Michal”>

<p>Click the button to change the value of the text field.</p>

<button onclick=“sampleFunction()”>Try it</button>

</body>

</html>

 

 

 

scripts.js

 

<script>
var yourArray = [
    ['123', '647'],
    ['234', '222'],
    ['345', '333']
];

function sampleFunction() {
    var sampleText = document.getElementById("sampleText");
    yourArray.forEach(function (el) {
        if (el[0] == sampleText.value) {
            sampleText.value = el[1];
        }
    });
}
</script>

 

pole do wpisania , guzik ,
po nacisnieciu guzika
numer z pola do wpisania powinien sie zamienic na obiekt ktory do niego chce przypisac

a stoi w miejscu nie zmienia sie na to co chce ? jakis fix 

 

(sorry nie mam polskich znakow angielska klawiatura angielski system)

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 1 kwietnia 2019 przez adrian17 Ekspert (344,860 p.)

<button onclick=“sampleFunction()”>Try it</button>

Nie wiem w jakim edytorze tekstu to piszesz, ale masz tu unicode'owe cudzysłowy, zamiast zwykłych "".

(BTW, to nie jest ani PHP, ani Java)

komentarz 1 kwietnia 2019 przez koxlufa11 Nowicjusz (160 p.)
phpstorm
0 głosów
odpowiedź 1 kwietnia 2019 przez koxlufa11 Nowicjusz (160 p.)
zmienilem cudzyslowa dalej stoi ? jakies inne polecenie ?
komentarz 1 kwietnia 2019 przez pablop76 VIP (123,180 p.)
Zmień w całym kodzie!!!
komentarz 2 kwietnia 2019 przez koxlufa11 Nowicjusz (160 p.)
Dalej to samo !!!

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 160 wizyt
pytanie zadane 8 lutego 2021 w PHP przez XiverKi Bywalec (2,050 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 309 wizyt
pytanie zadane 14 października 2021 w Java przez krukWiesio Początkujący (400 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 316 wizyt
pytanie zadane 30 maja 2020 w Java przez MarkoMarecki Nowicjusz (120 p.)

92,576 zapytań

141,426 odpowiedzi

319,652 komentarzy

61,961 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...