• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Resetowanie Hasła Windows 7 Ultimate, brak płytki oraz nie działająca stacja dysków, heeelp!

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
594 wizyt
pytanie zadane 4 marca 2019 w Systemy operacyjne, programy przez specjalistix Nowicjusz (120 p.)
Witam serdecznie. Mam problem z laptopem z Toshiba z roku 2012, na systemie Windows 7 Ultimate. Do tej pory całość działała jak należy, jednak odkąd padła mi stacja dysków, nie czyta żadnej płyty oraz karta dźwiękowa  przestałam go używać, pomimo posiadania wielu cennych plików w jego zawartości. Jaki jest problem? Na domieszkę tego wszystkiego, zapomniałam hasła do konta administratora, czyli w zasadzie, mam związane wszystkie ręce. Próbowałam już przywracać system, potem przez kreator resetowania hasła  tylko że tam potrzeba wiadomo, działającego dysku, a wyświetla się coś takiego: wybierz odpowiedni dysk, a z możliwych jest tylko E: i F:, z czego ani jeden ani drugi nie działa. Pomocy Kochani ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
komentarz 4 marca 2019 przez shotokan Nałogowiec (39,660 p.)
A z systemem na pendrive też nie działa? Dziś już napędy wychodzą z mody :)
komentarz 4 marca 2019 przez specjalistix Nowicjusz (120 p.)
Szczerze mówiąc to niezbyt wiem jak się za to zabrać :(

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 4 marca 2019 przez kalczur Gaduła (4,320 p.)
Pobierz obraz iso windowsa, np. stąd basewin.pl

Za pomocą programu rufus wrzuć na pendrie i dalejtu masz poradnik krok po kroku:

komputerswiat.pl/poradniki/programy/resetowanie-hasla-uzytkownika-w-windows-7/dr6wnzv

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 339 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 271 wizyt
pytanie zadane 22 sierpnia 2019 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 244 wizyt
pytanie zadane 8 kwietnia 2020 w C i C++ przez Majster6918 Gaduła (4,030 p.)

93,334 zapytań

142,328 odpowiedzi

322,406 komentarzy

62,670 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...