Cześć,potrzebuje zainstalować na swoim komputerze windows server 2008. Dotychczas miałem problem z wyskakującym oknem,że potrzeba jakiegoś sterownika coś w tym stylu. Uporałem się z tym,rozdzielając jeden z dysków na dwie partycje,i wrzucając na jedną z nich pliki instalacyjne,jednak nie mogło być zbyt kolorowo,no i mam kolejny problem,dostaje taki oto komunikat. No więc zacząłem szukać,i za pomocą diskparta chciałem po prostu dokonać konwersji,niestety po partycjonowaniu za pomocą disk managera (tego programiku z panelu sterowania) wpisując list disk w diskpart program nie widzi tej partcji,są tylko dwa dyski 1:ssd na którym jest win 10,i 2:który powinien być podzielony na dwie partycje,o dziwo wchodząc w mój komputer widać że są dwie partycje,niestety w diskparcie tego nie widać.. Naściągałem masę programów do partycjonowania,niestety,każda najmniejsza czynność jest dostępna dopiero po zakupie pełnej wersji programu... :) W jaki sposób moge uwidocznić ową partycję? Albo w jaki sposób podziele dysk hdd na dwie partycje,z czego jedna ma być partycją "GPT" ?