• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Dziwny problem z dźwiękiem

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
131 wizyt
pytanie zadane 13 marca 2018 w Sprzęt komputerowy przez Vickul Stary wyjadacz (12,850 p.)
Witam serdecznie.

Znajomy przyniósł do mnie laptopa z dziwną przypadłością. Podczas oglądania filmów (youtube, filmy,) oraz słuchania muzyki przycina się dźwięk w wbudowanych głośnikach. Gdy się wpina słuchawki jest bez problemu wszystko działa dobrze. Przeinstalowywałem sterowniki ale nic to nie dało czy aby to na pewno była wina oprogramowania? System to Windows 7. Spotkał się ktoś kiedyś z takim przypadkiem? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 13 marca 2018 przez Daniel90 Pasjonat (17,990 p.)
Nagraj jakiegoś linuxa na pendriva i zbootuj go. Jeśli na linuxie będzie to samo to pewnie fizycznie głośniki do naprawy.
komentarz 13 marca 2018 przez Vickul Stary wyjadacz (12,850 p.)
Właśnie też o tym myślałem, tylko, że najwcześniej sprawdzę to jutro bo znajomy nie przyniósł mi do niego ładowarki a bateria za długo nie trzymała.
komentarz 14 marca 2018 przez Vickul Stary wyjadacz (12,850 p.)
A więc na Linuxie wszystko jest ok jakieś pomysły?
komentarz 14 marca 2018 przez Daniel90 Pasjonat (17,990 p.)
Dziwna sprawa. Przeskanuj lapka na wszelki hitmanem pro. Spróbuj poszukać starszych sterowników.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 1,756 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 46 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 342 wizyt

90,829 zapytań

139,505 odpowiedzi

313,598 komentarzy

60,325 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...