• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Tag <a href>

Object Storage Arubacloud
0 głosów
435 wizyt
pytanie zadane 4 lutego 2018 w HTML i CSS przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
Hej

Dlaczego przeglądarka widzi mi faktyczną lokalizację pliku lecz po kliknięciu nic się nie dzieje ? gdy wpiszę link w przeglądarkę to wszystko śmiga jak należy

 

https://iv.pl/images/60425930367895302404.png

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 4 lutego 2018 przez Username Obywatel (1,350 p.)
Bo to tag odpowiadający za link, nie za zdjęcia.
komentarz 4 lutego 2018 przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
Nom i ja chcę przejść do konkretnego linku
1
komentarz 4 lutego 2018 przez Username Obywatel (1,350 p.)

Jak chcesz aby przeniosło Cie do linku wybranego musisz napisać tak code:
 

<a href="https://www.youtube.com/">Tekst</a>

Ok, a więc po kliknięciu na "Tekst" Przeniesie Cię do Youtuba

komentarz 4 lutego 2018 przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
Dlaczego więc przeglądarka widzi cały link?
komentarz 4 lutego 2018 przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
No i po wklejeniu całego linka dalej nie działa
komentarz 4 lutego 2018 przez Username Obywatel (1,350 p.)
Zapisałeś?
komentarz 4 lutego 2018 przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
Nie wiem co masz na myśli pisząc "zapisałeś"

 

Link wkleiłem do przeglądarki i przekierowało poprawnie. ten sam link wklejony w tag <a> i się wywaliło
komentarz 4 lutego 2018 przez Gambr Dyskutant (7,530 p.)

Jeżeli nic innego nie działa, to spróbuj tego:

window.location.href="sciezka_do_zdjecia";

Swój link musisz zapisać jako jakiś element tekstowy np span lub paragraf i przypisać mu onclicka, który za pomocą js przekieruje usera w odpowiednie miejsce

0 głosów
odpowiedź 4 lutego 2018 przez Marchiew Dyskutant (7,690 p.)

Z czym jest problem w sumie, bo przeczytałem dyskusję z Username i nie bardzo wiem co i jak.

Jeżeli jesteś pewny, że wszystko napisałeś jak należy to problem nie musi być od strony kodu. Pokaż go najlepiej chyba że już sobie poradziłeś.

komentarz 4 lutego 2018 przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
@Marchiew @Username Już sobie poradziłem, musiałem dodać target="_self" . Wymagania angularaJS

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 358 wizyt
pytanie zadane 26 czerwca 2021 w HTML i CSS przez grewwwew Użytkownik (830 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 390 wizyt
pytanie zadane 15 grudnia 2020 w HTML i CSS przez vingilot85 Obywatel (1,150 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 121 wizyt
pytanie zadane 22 marca 2020 w HTML i CSS przez kubaa322 Użytkownik (710 p.)

92,584 zapytań

141,433 odpowiedzi

319,666 komentarzy

61,966 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...