Witam, mam zamiar zakupić nowy komputer. Wstępnie mam już wszystko dobrane, aczkolwiek nie jestem pewny czy mój zestaw jest w pełni dobry. Mój budżet to coś około 2000 zł (ale nie więcej). Mam do was kilka pytań, Pierwsze jest takie czy mój zasilacz (400 W) da radę pociągnąć ten zestaw. Mam wątpliwości czy jednak nie będzie to za mało. Druga sprawa, Rozważam zakup gtx 1050 ti, ale nie wiem która wersja jest lepsza. Mam na oku dwie wersje: Palit GTX 1050ti Dual OC oraz GTX 1050ti Zotac Mini. Na ten moment wybrałem Palit-a z powodu OC oraz dwóch wiatraków (na kulturze pracy zbytnio mi nie zależy). W skrócie mówiąc chciałbym was zapytać, czy da się jeszcze coś lepszego wyciągnąć w tym przedziale cenowym. Uważam że ten jest okey, ale wolę zapytać. A i jeszcze z góry dodam że nie jestem dość wymagający, a komputer ma być przeznaczony do użytku uniwersalnego (nie nastawiam się typowo pod gaming).
Poniżej zamieszczam zdjęcie z "koszykiem". Niestety nie byłem w stanie dać jako link, ponieważ nie zamawiam komputera z morele.net.

Z góry dziękuję za ew. pomoc i radę. Pozdrawiam :)