• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Gdzie leży błąd w kodzie

0 głosów
85 wizyt
pytanie zadane 13 września w HTML i CSS przez Liryk Nowicjusz (200 p.)

Witam, piszę stronę dla znajomego i nie jestem jakimś profesjonalnym Web Masterem i tutaj mam pytanie! 

Zrobiłem kawałek kodu wszystko działało aż nie wrzuciłem strony na hosting/xampp


<div class="panel">
    <div class="panelTab panelSelect" id="top"> <span class="panelTab"> TOP </span></div>
    <div class="panelTab"  id="ruletka"> <span class="panelTab"> Ruletki     </span> </div>
    <div class="panelTab"  id="crash"> <span class="panelTab"> Crash </span> </div>
    <div class="panelTab"  id="coinflip"> <span class="panelTab"> Coinflip </span> </div>
    <div class="panelTab" id="skrzynie"> <span class="panelTab">Skrzynki </span> </div>
    <div class="panelTab" id="upgrade"> <span class="panelTab"> Upgradery</span> </div>
    <div class="panelTab"  id="jackpot"> <span class="panelTab"> Jackpoty </span> </div>
</div>
 
 
<div class="boxcontainer">
<!-- TUTAJ ZACZYNA SIE STREFA BOXOW - -->
<!--#########################################-->
<!-- WKLEJ KOD TUTAJ -->
 
 
 
    <!-- Box dla http://csfate.com/ -->
    <div class="box ruletka jackpot crash" id="http://csfate.com/">
    <div class="boxbody">
    <a class="linkurl" href="http://csfate.com/" target="_blank"></a>
    <img class="boxlogo" src="https://imgur.com/PWd8RTq.png">
    <span class="boxlegit"><div class="boxico" style="background-color:rgba(0,255,40,1)"></div>100% Sprawdzona</span>
    <span class="boxcategory"><div class="boxicon"></div>Ruletka, Jackpot i Crash!</span></div>
    <div class="boxfoot"> <span class="boxfoot"><!-- TUTAJ KOD -->KOD: ZabaYT  $0.5<!-- KONIEC KODU--></span></div></div> 
    <!-- Box koniec dla http://csfate.com/ -->

Na komputerze mogłem wybierać miedzy kartami a na hostingu już nie. Tutaj screen: https://imgur.com/a/B8YfL Gdzie leży błąd? 

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 13 września przez Kamil Łydka Bywalec (2,770 p.)
Znając życie nie wrzucasz jakiejś biblioteki czy czegoś co masz lokalnie.

F12 --> Console

Masz tam coś napisane?

(Czemu powielasz drugi raz to samo pytanie? Trochę cierpliwości...)
komentarz 14 września przez Liryk Nowicjusz (200 p.)

 

Hmm? 

1
komentarz 14 września przez Marchiew Użytkownik (910 p.)
Wygląda jakbyś miał problem z jQuery.

W ogóle w pokazanym html zapomniałeś chyba domknąć jednego diva na samym dole.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 107 wizyt
–2 głosów
2 odpowiedzi 142 wizyt
pytanie zadane 9 października 2015 w JavaScript, jQuery, AJAX przez Piotrek Karasiński Obywatel (1,840 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 252 wizyt
pytanie zadane 31 października 2015 w HTML i CSS przez Piotrek Karasiński Obywatel (1,840 p.)
Obowiązuje już zaktualizowany regulamin.

Czy wiesz, że nie musisz już odświeżać strony głównej?

Lista pytań i odpowiedzi aktualizuje się automatycznie!

38,576 zapytań

76,451 odpowiedzi

149,279 komentarzy

18,047 pasjonatów

Przeglądających: 259
Pasjonatów: 22 Gości: 237

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...