• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

CMD Kopiowanie

0 głosów
516 wizyt
pytanie zadane 20 czerwca 2017 w Systemy operacyjne, programy przez interderabilja Początkujący (320 p.)

Jak nie podawać konkretnego folderu, tylko kazać kopiować z podfolderów? Na przykładzie: chce wyciągnąć plik %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\<tu jest jakaś randomowa nazwa profilu>\logins.json

Próbowałem

xcopy %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\logins.json /s
xcopy %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\\logins.json /s

lub wstawiać jakieś gwiazdki czy inne cuda między te dwie \\ ale jeśli nie podałem dokładnej nazwy folderu czyli cośtam.default to nie działało

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 21 czerwca 2017 przez seba Dyskutant (8,900 p.)
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale cmd nie chciał kopiować folderów jako tako tylko same pliki, a w swojej komendzie nie ustawiłeś gdzie dokładnie przekopiować te pliki, dałeś źródło ale nie dałeś celu.
komentarz 21 czerwca 2017 przez interderabilja Początkujący (320 p.)
ustawienie celu nic nie daje (xcopy "%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\logins.json" a.txt)

nie chce kopiować folderu, tylko przekopiować logins.json z %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles i podfolderów folderu Profiles

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 553 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 312 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,494 wizyt
pytanie zadane 2 lutego 2017 w Systemy operacyjne, programy przez BinaryMan Stary wyjadacz (12,620 p.)

93,776 zapytań

142,732 odpowiedzi

323,384 komentarzy

63,379 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...