Zamykam wątek. Przyznaję, trochę zle podszedłem do tematu i zle zadałem pytanie, powrócę do tematu za kilka dni.
Duży wpływ na moją decyzję miał wpis Alwox, który przyznam, dał mi mocne argumenty, również ilość negatywnych reakcji także wymaga ode mnie bym przemyślał sposób zadania pytania w tym temacie.
Do tematu wrócę na pewno, być może nawet z opisem idei i konkretami na czym gra ma polegać.
Jeszcze raz dziękuję za konstruktywne argumenty.
Do osób które wyraziły ochotę współpracy, na pewno się jeszcze odezwę.
Pozdrawiam.
/*
Poszukuję dwie - trzy osoby z Warszawy lub okolic (mogą być również, w drodze wyjątku inne krańce naszego pięknego kraju), do stworzenia (w.g. mnie) ciekawego projektu gry.
Projekt oscyluje przy wirtualnej i rozszerzonej rzeczywistości.
Szczegóły przedstawię po weryfikacji. Z uwagi na to, że dzisiejsze władze, mają za nic prawo, uprzedzam o nietypowym chronieniu praw autorskich, ale takie szczegółu omawiane będą w trakcie pertraktacji.
Interesują mnie osoby przede wszystkim otwarte na współpracę, znające poczucie humoru oraz posiadające analityczny i ironiczny punkt postrzegania rzeczywistości. Drugim, równie ważnym kryterium (ale nie koniecznym w ostatecznym rozrachunku) jest znajomość JavaScript, PHP, frameworków php/JS. Dlatego zapraszam do projektu ludzi inteligentnych, chcących się uczyć, otwartych na sugestie i skłonnych do dzielenia się wiedzą.
Jedyny twardy warunek: umiejętność pracy w grupie i udzielanie się w truście.
//Ważne
Nie zatrudniam, ale oddaje udziały w przedsięwzięciu
*/