• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Całkowite usunięcie sterowników karty graficznej? Jak?

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
248 wizyt
pytanie zadane 7 października 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Owczarek Niemiecki Obywatel (1,570 p.)
Czy stosując się do podanych punktów na stronie http://forum.benchmark.pl/topic/79014-jak-usun%C4%85%C4%87-sterowniki-nvidia/ , robiąc to w trybie awaryjnym (czy w zwykłym?) zostaną usunięte całkowicie sterowniki karty graficznej?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 7 października 2016 przez webkam Bywalec (2,840 p.)
Windows + R -> compmgmt.msc -> Menedżer urządzeń -> Karty graficzne -> wybierz, kliknij PPM i odinstaluj.
komentarz 7 października 2016 przez ScriptyChris Mędrzec (191,540 p.)
Dane sterowników z rejestru też w ten sposób się wyczyszczą?
komentarz 7 października 2016 przez webkam Bywalec (2,840 p.)
Szczerze? Nie mam pojęcia :P

Nie chciałem pytać czy chce to zrobić z nudów, dla wiedzy, czy ma jakiś problem... To ostatnie to bardzo wątpliwe :) Stwierdziłem, że i tak pewnie się domyśli, więc albo oleje, albo spróbuje i możesz wyjdzie, że wcale nie trzeba było kombinować...Uznałem, że się naczytała jakiś bredni na necie albo usłyszała od kogoś.
0 głosów
odpowiedź 8 października 2016 przez BinaryMan Stary wyjadacz (12,620 p.)
Odinstaluj w Panelu sterowania, albo w menedżerze urządzeń jak klikniesz na karty graficzne i odinstaluj

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 303 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 2,668 wizyt
0 głosów
4 odpowiedzi 288 wizyt
pytanie zadane 27 sierpnia 2016 w Sprzęt komputerowy przez niezalogowany

90,816 zapytań

139,494 odpowiedzi

313,557 komentarzy

60,313 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...