• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Ocena strony.

Object Storage Arubacloud
+2 głosów
524 wizyt
pytanie zadane 27 marca 2016 w HTML i CSS przez Jogurt Początkujący (440 p.)
przywrócone 27 marca 2016 przez Arkadiusz Waluk
Witam napisałem stronę i proszę o jej ocenę. Wiem, że nie jest jakaś super, ale zrobiłem ją w taki sposób jaki umiem.

http://grypcc.cba.pl/

6 odpowiedzi

+6 głosów
odpowiedź 27 marca 2016 przez Comandeer Guru (601,590 p.)
wybrane 27 marca 2016 przez Jogurt
 
Najlepsza
1
komentarz 27 marca 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (287,950 p.)
O ile się orientuję to ten formularz kontaktowy dodaje sobie cba, nie wiem dlaczego i po co... ale dodaje ;) Na wszystkich stronach hostowanych na cba go spotkasz.
komentarz 27 marca 2016 przez Comandeer Guru (601,590 p.)
WTF? O.o Kiedyś to był w miarę porządny hosting, teraz widzę, że się syf z tego zrobił…
komentarz 27 marca 2016 przez Jogurt Początkujący (440 p.)
Dziękuje za ocenę.
+1 głos
odpowiedź 27 marca 2016 przez jpacanowski VIP (101,940 p.)

Zamiast:

<div style="clear:both;"></div>

używaj:

overflow: hidden;

Np.:

http://codepen.io/anon/pen/wGejZe

0 głosów
odpowiedź 27 marca 2016 przez Boshi VIP (100,240 p.)
A co tu oceniac? kilka divów, proste menu i gotowy skrypt animacji wczytywania..
0 głosów
odpowiedź 27 marca 2016 przez TheFeniks Gaduła (4,690 p.)
Po 1. W zakładce "poznaj nas" mógłbyś dodać więcej informacji na temat kaczora i świstaka :P.

Po 2.W zakładce premiery 2016 to dodaj konkretną date a jeżeli jest ona nie znana to napisz "data nie znana"

A reszta myśle ok :)

 

Pozdrawiam! :D
0 głosów
odpowiedź 28 marca 2016 przez ShiroUmizake Nałogowiec (46,300 p.)
Ten pattern tak średnio mi pasuje do stylistyki strony a co dopiero do tematyki. ;/

Brak RWD/AWD.

Osobny arkusz styli dla animacji (po co?)

Firebug twierdzi, że index.html jest skryptem? (Błąd?).
–1 głos
odpowiedź 28 marca 2016 przez hubot Dyskutant (9,090 p.)
Wygląda na niedokończoną... Co tu robią te "Lorem ipsum"? No i mógłbyś zmienić styl bo to koszmarnie wygląda.

Podobne pytania

–2 głosów
15 odpowiedzi 1,367 wizyt
pytanie zadane 21 września 2016 w HTML i CSS przez b00ny Mądrala (6,050 p.)
+4 głosów
4 odpowiedzi 808 wizyt
pytanie zadane 27 lutego 2016 w Nasze projekty przez xSvilen Mądrala (5,740 p.)
+6 głosów
8 odpowiedzi 560 wizyt
pytanie zadane 29 lipca 2020 w Nasze projekty przez Bakkit Dyskutant (7,600 p.)

92,579 zapytań

141,432 odpowiedzi

319,664 komentarzy

61,964 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...