• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Moja witryna. Parę kamieni milowych.

Object Storage Arubacloud
+3 głosów
616 wizyt
pytanie zadane 14 stycznia 2016 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez No Lime Gaduła (4,540 p.)
edycja 14 stycznia 2016 przez No Lime
Witajcie. Chciałbym podzielić się z Wami moim projektem nad którym pracuję ostatnio dużo czasu. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tworzeniu stron obiektowo, więc tak na prawdę ta strona jest moim treningiem praktycznym. Masa błędów do poprawy - to one tak na prawdę zabrały mi mój czas ale przy tym dały ogromną ilość wiedzy.

Nie będę się rozpisywać bo nie jest to arcydzieło ale chciałbym Was poprosić o ocenę mojej strony pod kątem jej ułożenia oraz kolorystyki. Nie wszystko jest jeszcze gotowe i z pozoru może wydawać się, że to mało jednak pod 'maską' kryje się najwięcej. Zatem również proszę o sprawdzenie mojego mechanizmu logowania/rejestracji. Konto administratora to: email - kikiengine123@gmail.com, hasło - testowe. Daje ono dostęp do panelu który jest w rozwijanym menu na navbarze jednakże nie daje ono jeszcze za dużo możliwości. Jeżeli chcecie założyć swoje - śmiało, tylko podajcie swój aktywny e-mail, ponieważ wysyłany jest kod aktywacyjny.

Podsumowując ciesze się, że mogę pokazać efekt swojej pracy bo gdy pierwszy raz wszedłem na to forum, potrafiłem wyświetlić wartość zmiennej w PHP. Pozdrawiam i czekam na konstruktywne opinie oraz krytykę. www.xxa.xaa.pl

2 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 14 stycznia 2016 przez Czort Nałogowiec (32,500 p.)
</head>
<div class="parallax-window" data-parallax="scroll" data-image-src="../img/parallax.jpg">    <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br></div><body>
</div>





</div>
        </div>

</div>
<br>
<br>
<br>
<br>
    <!-- /.container --><!-- Footer -->
<div class="container">
        <hr>
        <footer>
            <div class="row">
                <div class="col-lg-12">
                    <p>Copyright &copy; Oskar Rodkiewicz</p>
                </div>
            </div>
        </footer>
</div>

Pała za html.

+1 głos
odpowiedź 14 stycznia 2016 przez efiku Szeryf (75,160 p.)

ja daje 5/10 dlaczego?

Ciekawostka:

1. https://3v4l.org/VfB7W#v700 v1
2. https://3v4l.org/hT28Y#v700 v2

komentarz 14 stycznia 2016 przez No Lime Gaduła (4,540 p.)

efik. Wybacz, że jestem takim nieumiejętnym uczniem. Strona którą Wam pokazałem była robiona, można powiedzieć, 'na szybko'. Sądziłem, że mam jakiś termin ( jak się później okazało - jednak nie ). Więc stwierdziłem, że wykorzystam tylko to, czego nauczyłem się w ostatnim czasie i wykorzystam metody które znam - nic ponad to. Generalnie jest przy tym jeszcze sporo pracy więc teraz, wiedząc, że mam jednak więcej czasu będę mógł nieco zmodernizować cały mechanizm. Pytanie moje, gdzie według Ciebie mógłbym umieścić pliki które obecnie znajdują się w folderze 'logic'?

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 441 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 263 wizyt
pytanie zadane 29 listopada 2019 w Nasze projekty przez Marcin90 Użytkownik (500 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 758 wizyt
pytanie zadane 13 sierpnia 2018 w HTML i CSS przez Darklek Nowicjusz (220 p.)

92,632 zapytań

141,500 odpowiedzi

319,878 komentarzy

62,011 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...