• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

c++ jak napisac cos tego typu co na zdjeciu :) ?

Object Storage Arubacloud
0 głosów
863 wizyt
pytanie zadane 3 stycznia 2017 w C i C++ przez pokrywa1 Użytkownik (990 p.)

tak jak w temacie :)

1
komentarz 3 stycznia 2017 przez criss Mędrzec (172,590 p.)
Wypisać odpowiednie znaki. Nie wiem jakiej innej odpowiedzi można oczekiwać.
komentarz 3 stycznia 2017 przez morele123 Gaduła (4,790 p.)
Lepiej od razu napisać program uniwersalny w którym możemy wyświetlić dowolny napis.
komentarz 3 stycznia 2017 przez pokrywa1 Użytkownik (990 p.)
oj oj :( to jeszcze nie moj poziom :/
komentarz 3 stycznia 2017 przez criss Mędrzec (172,590 p.)
Anyway zasada jest ta sama.
komentarz 3 stycznia 2017 przez criss Mędrzec (172,590 p.)

oj oj :( to jeszcze nie moj poziom :/

Tzn co? XD  

komentarz 3 stycznia 2017 przez pokrywa1 Użytkownik (990 p.)
nie, chodzi mi o to co napisal morele123
komentarz 3 stycznia 2017 przez morele123 Gaduła (4,790 p.)
Ja to bym zrobił tak: pobieram napis od użytkownika, a następnie przesyłam każdą pojedyńczą literkę do funkcji, która mi tą literkę wypisze. A, żeby tą literkę napisać, to wystarczy, że zrobisz tak jak ktoś podał rozwiązanie niżej z tym, że dla pojedyńczej literki każdej.

2 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 3 stycznia 2017 przez Magikm Początkujący (290 p.)
#include <iostream>

using namespace std;

int main()
{
    cout << "                 S            's$s'     s$s                .s" << endl;
    cout << "    .S$$$S.     .S.            $s        $s                $'" << endl;
    cout << "  .SSS' 'SSS, SssOssS          $s        $s $" << endl;
    cout << "  S'       'S   $S$ .S$$$$Ss.  $s.S$s.   $sS'  .sss.   '$s S$s." << endl;
    cout << "  S,       ,S   $S$ S,         $S'  .S .S$s  .S    $.   $S'  .S" << endl;
    cout << "  sS,     ,Ss   $S$ sS,        $s   S' $ $s  S,    '$   $s   S'" << endl;
    cout << "  'SSS. .SSS'   $S$  SSS. .SSS $s   S    $s  $s,  .S.   $s   S" << endl;
    cout << "    'S$$$S'     $S$   'S$$$S' .s$.  'Ss .s$. 'S$$$S $s .s$.  'Ss" << endl;
    cout << "                $S$" << endl;
    cout << "                '$'" << endl;


    return 0;
}

 

+1 głos
odpowiedź 3 stycznia 2017 przez Pajdas Mądrala (5,930 p.)
Określ sekwencje znaków dla każdej litery a później to wyświetlaj.

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 751 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 457 wizyt
pytanie zadane 20 maja 2017 w HTML i CSS przez artur321 Początkujący (350 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 524 wizyt
pytanie zadane 8 marca 2016 w PHP przez String Gaduła (4,520 p.)

92,634 zapytań

141,505 odpowiedzi

319,883 komentarzy

62,015 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...