• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Przycisk swf na stronie

Object Storage Arubacloud
0 głosów
130 wizyt
pytanie zadane 13 listopada 2016 w HTML i CSS przez Michał_Warmuz Mądrala (5,830 p.)

Witam. Muszę stworzyć plik w animate CC i umieścić go na stronie. Wszystko oki tylko zastanawia mnie czy moge usunąć tę białe obramowanie przycisku. Z góry Dziękuje za pomoc.

<!DOCTYPE HTML>
<html lang="PL">
	<head>
		<meta charset="Utf-8" />
		<title>Komputronik</title>
		<meta name="description" content="Strona poświęcona sklepowi internetowemu Komputronik" />
		<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" />
		<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
		<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/fontello.css" />
		<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:400,700&subset=latin,latin-ext' rel='stylesheet' type='text/css'>
		<link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans&subset=latin,latin-ext' rel='stylesheet' type='text/css'>
		<script src="jquery-2.2.3.min.js"></script>
		<script src="gallery.js"></script>
		<script src="open.js"></script>
		<script src="timer.js"></script>
		<script src="dymek.js"></script>
		<script src="sticy.js"></script>
		<script src="scroll.js"></script>
		
	</head>
	<body onload="odliczanie()">
	<a href="#"><div id="scroll"><i class="demo-icon icon-up-open"></i> </div></a>
		<div id="topbar">
		<span class="ogloszenia">Ogłoszenia</span>
		<span id="zegar"></span>
		<span class="login">Logowanie | Rejestracja</span>
		</div>
		<div id="title">
			<p id="logo"><a href="index.html">Komputronik</a></p>
		</div>
		<div id="menu">
		<div id="nav">
			<div id="button1">Elektronika<i class="demo-icon icon-down-open"></i></div>
			<div id="button3">Usługi</div>
			<div class="button2">Pomoc</div>
			<div class="button2">Kontakt</div>
			<div class="button2">Sklepy</div>
			<div style="clear:both"></div>
		</div>
		</div>
		
			<div id="box">
				<div class="option"><img class="obrazek" src="img/obrazki/laptop.png" alt="Laptop"></div>
				<div class="option"><img class="obrazek" src="img/obrazki/komputer.png" alt="Komputer"></div>
				<div class="option"><img class="obrazek" src="img/obrazki/telefony.png" alt="Telefon"></div>
				<div class="option"><img class="obrazek" src="img/obrazki/foto.png" alt="Foto"></div>
				<div class="option"><img class="obrazek" src="img/obrazki/agd.png" alt="AGD"></div>
				<div class="option"><img class="obrazek" src="img/obrazki/pc.png" alt="PC"></div>
			</div>
			
			<div id="box1">
				<div class="option1">
					<img src="img/obrazki/serwis.png" style="float: left; margin-right: 10px;" alt="serwis"/>
					<span class="uslugi1">Aby sprostać potrzebom naszych Klientów <br />oraz mając na względzie ich komfort <br />wprowadziliśmy usługi serwisowe w salonach sieci Komputronik.</span>
				</div>
				<div class="option1">
					<img src="img/obrazki/notek.png" style="float: left; margin-right: 10px;" alt="serwis"/>
					<span class="uslugi1">Aby sprostać potrzebom naszych Klientów <br />oraz mając na względzie ich komfort <br />wprowadziliśmy usługi serwisowe w sieci Komputronik.</span>
				</div>
				<div class="option1">
				<img src="img/obrazki/komp.png" style="float: left; margin-right: 10px;" alt="serwis"/>
					<span class="uslugi1">Aby sprostać potrzebom naszych Klientów <br />oraz mając na względzie ich komfort <br />wprowadziliśmy usługi serwisowe w sieci Komputronik.</span>
				</div>
				<div class="option1">
					<img src="img/obrazki/soft.png" style="float: left; margin-right: 10px;" alt="serwis"/>
					<span class="uslugi1">Aby sprostać potrzebom naszych Klientów <br />oraz mając na względzie ich komfort <br />wprowadziliśmy usługi serwisowe w sieci Komputronik.</span>
				</div>
			</div>
			
			<div id="shop">
				<div class="item">
					<div class="laimg"><img src="img/obrazki/kup.png" alt="Laptop" /></div>
					<div class="latext">
						<h3 class="naglowek">Lenovo 100-15IBY (80MJ00LJPB)</h3>
						<h6>Celeron N2840 | LCD: 15.6" | RAM: 4GB | HDD: 500GB | Windows 10 64bit</h6>
						<p class="cena1">Cena: 1786 zł</p>
						<div class="zamow">Zamów</div>
					</div>
				</div>
				
				<div class="item">
					<div class="laimg"><img src="img/obrazki/kup1.png" alt="Laptop" /></div>
					<div class="latext">
						<h3 class="naglowek">ASUS R556LJ-XO739T</h3>
						<h6>Core i3 4005U | LCD: 15.6" HD | NVIDIA GeForce 920M DDR3 2GB | RAM: 4GB | HDD: 1TB | Win 10 (64bit)</h6>
						<p class="cena1">Cena: 1120 zł</p>
								<div id="flashContent">
			<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="550" height="400" id="Bez tytułu — 1" align="middle">
				<param name="movie" value="Bez tytułu — 1.swf" />
				<param name="quality" value="high" />
				<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
				<param name="play" value="true" />
				<param name="loop" value="true" />
				<param name="wmode" value="window" />
				<param name="scale" value="showall" />
				<param name="menu" value="true" />
				<param name="devicefont" value="false" />
				<param name="salign" value="" />
				<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
				<!--[if !IE]>-->
				<object type="application/x-shockwave-flash" data="przycisk.swf" width="200" height="200">
					<param name="movie" value="Bez tytułu — 1.swf" />
					<param name="quality" value="high" />
					<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
					<param name="play" value="true" />
					<param name="loop" value="true" />
					<param name="wmode" value="window" />
					<param name="scale" value="showall" />
					<param name="menu" value="true" />
					<param name="devicefont" value="false" />
					<param name="salign" value="" />
					<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
				<!--<![endif]-->
					<a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
						<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Pobierz odtwarzacz Adobe Flash Player" />
					</a>
				<!--[if !IE]>-->
				</object>
				<!--<![endif]-->
			</object>
		</div>
					</div>
				</div>
			</div>
		<div id="footer">
			<div id="flogo">
				<span id="logo2">Komputronik</span><br />
				<span id="logo1">Sklep internetowy</span>
			</div>
			<div id="kontakt">
				<h2>Kontakt</h2>
				<p>Infolinia: (61) 668 00 07, (801) 566 788<br/>
				poniedziałek-piątek 8:00 - 21:00<br />
				sobota 9:00 - 16:00<br /><br />

				Centrala firmy: <br />
				Komputronik S.A.<br />
				ul. Wołczyńska 37, 60-003 Poznań<br />
				tel. (61) 668 00 00, e-mail: office@komputronik.pl</p>
			</div>
			<div id="finfo">
				<h2>Informacje</h2>
				<ul>
					<li>Przewodnik po sklepie</li>
					<li>FAQ</li>
					<li>Regulamin sklepu</li>
					<li>Jak kupywać ?</li>
				</ul>
			</div>
			<div id="autor">
				<h2 id="popis">Autor</h2>
				<a href="#"><img src="img/small/avatar.png" class="dymek" style="float: right;" alt="avatar" width="70px" height="70px"/></a>
				<span class="podpis">Michał Warmuz</span>
				<span class="pokaz">Wszelkie prawa zastrzeżone &copy;</span>
				<span class="pokaz1">Witaj na stronie</span>
			</div>
		</div>
	</body>
</html>

A tak to wygląda: 

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 13 listopada 2016 przez ThePatrykOOO Dyskutant (8,400 p.)
Dlaczego nie stworzysz coś lepiej w canvas. Swf już jest trochę przestarzałą technologią.
komentarz 13 listopada 2016 przez Michał_Warmuz Mądrala (5,830 p.)
Wiem ale takie zadanie dał mi nauczyciel :)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 424 wizyt
pytanie zadane 11 lipca 2016 w HTML i CSS przez Captivity Obywatel (1,030 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 130 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 1,154 wizyt
pytanie zadane 13 kwietnia 2017 w JavaScript przez raverssis Początkujący (330 p.)

92,575 zapytań

141,424 odpowiedzi

319,649 komentarzy

61,960 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...