• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: wojtek_suchy

30
odpowiedzi
9
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 16 sierpnia
Dam ci parę rad bo widać że zaczynasz z zadankami Jeśli masz zamiar uczestniczyć w Olimpiadzie Info
2 głosów
odpowiedź 23 lipca
for(int i=0 ; i<=4 ; i++); // <- tutaj masz średnik który kończy wykonywanie pętli, for(i
0 głosów
odpowiedź 10 maja
1.Wczytaj dane z pliku https://cpp0x.pl/kursy/Kurs-C++/Dodatkowe-materialy/Obsluga-plikow/305 2.Zró
0 głosów
odpowiedź 21 kwietnia
https://matematykaszkolna.pl/forum/138548.html Kombinuj
1 głos
odpowiedź 9 kwietnia
Tak jak pisze @adrian17 twoja kropka powoduje błędy ponieważ interpreter próbuje dostać się do moduł
0 głosów
odpowiedź 8 lutego
Robisz vector w którym trzymasz numery pytan, następnie używasz rand() % vector.size(), wybierasz i
0 głosów
odpowiedź 5 lutego
To jest metoda klasy String, jest to związane z programowaniem obiektowym, wpisz w google "Prog
2 głosów
odpowiedź 5 lutego
Najlepszą formą przygotowania do matury jest robienie poprzednich matur, robisz maturę jeśli pojawia
2 głosów
odpowiedź 23 stycznia
wystarczy że na początku funkcji będziesz sprawdzał czy wykładnik jest dodatni czy ujemny. Jeśli uje
0 głosów
odpowiedź 8 stycznia
Ja też byłem laureatem konkursu nie-kuratoryjnego, najelpiej zapytaj nauczyciela, taki konkurs nie g
0 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2020
Python i moduł PyGame daje dużo frajdy tworząc proste gry od zera. Skoro znasz już C++ to poznanie P
1 głos
odpowiedź 25 grudnia 2020
zmień float na double (większa dokładność) if (liczba == ceil(liczba)) PS. najlepiej unikaj liczb
1 głos
odpowiedź 15 grudnia 2020
W konsoli wdzisz śmieci bo w żaden sposób nie zmieniasz tablicy, zamiast j==tab[i]; d
0 głosów
odpowiedź 8 grudnia 2020
Patrz na to jak nazywasz zmienne: listax=[] for listax in range(x,y): print(listax) nadpisuj...
1 głos
odpowiedź 3 grudnia 2020
To co napisałeś to przekombinowany Bubble Sort Wystarczy że wpiszesz tą frazę w Google i masz pełno
1 głos
odpowiedź 28 listopada 2020
maxx = linia[0] for i in range(0, len(linia), 1): if maxx < linia[i]: maxx = linia[i...
0 głosów
odpowiedź 26 listopada 2020
Bo w warunku masz numberRP a nie number
2 głosów
odpowiedź 23 listopada 2020
if i < czytaj[0:100]: To porównanie nie ma sesnu, porównujesz wiersz pliku do stu pierwszyc
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2020
To że śmiga nie oznacza że jest szybki, przeczytaj o szybkim potęgowaniu
0 głosów
odpowiedź 16 listopada 2020
int chanc cout działa Ci poprawnie, nie dałeś tutaj średnika :D Następnym razem dokładniej pr
Porady nie od parady
Możesz ukryć, zamknąć lub zmodyfikować swoje pytanie, za pomocą przycisków znajdujących się pod nim. Nie krępuj się poprawić pochopnie opublikowanego pytania czy zamknąć go po uzyskaniu satysfakcjonującej odpowiedzi. Umożliwi to zachowanie porządku na forum.Przyciski pytania

85,182 zapytań

133,990 odpowiedzi

297,078 komentarzy

56,296 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...