• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: tirex

21
odpowiedzi
0
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 19 stycznia 2016
W miejsce  : <script src="js/jquery.js"></script> Wstaw: <script src="https...
0 głosów
odpowiedź 19 stycznia 2016
Podpiąłeś bootstrapa do head?
0 głosów
odpowiedź 14 stycznia 2016
Ok .Juz ogarnąłem.Dzięki za podpowiedzi:) Pozdrawiam,
0 głosów
odpowiedź 13 stycznia 2016
html <!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> <section class=...
0 głosów
odpowiedź 4 stycznia 2016
Dzięki za odp. Pozdrawiam,
0 głosów
odpowiedź 3 stycznia 2016
Dzięki za odp.:)
1 głos
odpowiedź 24 października 2015
Tu masz dobry tutek http://videokurs.pl/kurs-gruntjs.php. Jest płatny(całe 14 zl:)) .  
0 głosów
odpowiedź 22 października 2015
Prosze:
0 głosów
odpowiedź 19 września 2015
kurczaki...a znacie cos tego typu tyle ze za free?:)
0 głosów
odpowiedź 18 września 2015
Jest poprawa.Ustawiłem dla min-768  button:display: block;margin: 0 auto; Ale teraz z kolei ni
1 głos
odpowiedź 9 września 2015
Ogólnie fajna strona ale responsywnośc do poprawy i wszędzie te divy:) W wolnym czasie ogarnij to :
0 głosów
odpowiedź 9 września 2015
Może plik style.css w innym folderze.np.Folder:CSS Wtedy będzie href="css/style.css" Cze
0 głosów
odpowiedź 9 września 2015
Może przeinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej. Masz problem z muzyką na dysku?
1 głos
odpowiedź 5 września 2015
Ciekawa stronka:https://icomoon.io/
0 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2015
http://siteeee123.esy.es/
0 głosów
odpowiedź 23 sierpnia 2015
Jeśli chodzi o kliknięcie na zdjęciue i powiększenie go to lightbox. Może tu coś znajdziesz:http://
0 głosów
odpowiedź 22 sierpnia 2015
Tak na serio,to ten drugi input tam gdzie jest "dzien dobry" to jak to zrobic w htmlu ,zeb...
0 głosów
odpowiedź 21 sierpnia 2015
Tu jest prawdopodobnie problem z tym,ze splitter jest odłączony od leftboxa. Kombinuje i nie daje r
0 głosów
odpowiedź 21 sierpnia 2015
Może spróbuj do script dodać atrybut type. <script type="text/javascript">. Skrypt umie
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia 2015
Dzięki za odpowiedzi!:)

88,401 zapytań

137,011 odpowiedzi

305,796 komentarzy

58,657 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...