• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: rafal1997

28
odpowiedzi
3
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 18 listopada 2018
https://wiki.debian.org/iwlwifi
0 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2017
Użyj ajaxa do pobrania danych z bazy o użytkowniku
1 głos
odpowiedź 13 grudnia 2017
uruchom komende w konsoli :  apt-get install g++  
0 głosów
odpowiedź 12 grudnia 2017
W ustawieniach daj udostępnij w sieci lokalnej, zresetuj karty sieciowe  /  przy kolejnej
0 głosów
odpowiedź 8 grudnia 2017
Kup sobie Huba z 1 na dwa wyjścia i podłącz do karty graficznej, dzięki temu podepniesz dwa monitory
0 głosów
odpowiedź 29 listopada 2017
https://serverfault.com/questions/305053/mysqld-sock-doesnt-exist
0 głosów
odpowiedź 19 listopada 2017
foreach($users as $data) { echo $data['login']; }  
0 głosów
odpowiedź 28 października 2017
Sprawdź w menadżerze zadań w procesach
1 głos
odpowiedź 19 października 2017
Spróbuj zaktualizować repo : apt-get update && apt-get full-upgrade PS. Do generowania now
1 głos
odpowiedź 28 sierpnia 2017
Najlepiej zmień na port 8080 lub 8000 i w pasku adresu localhost:8000/localhost:8080
0 głosów
odpowiedź 19 czerwca 2017
Najlepiej pokaż źródło strony, bo może ścieżka jest inna to obrazków
2 głosów
odpowiedź 14 czerwca 2017
Jako CASE masz liczby a VALUE pobiera CI dane jako STRING, użyj funkcji parseInt aby zmienić typ dan
0 głosów
odpowiedź 30 maja 2017
Czy router normalnie daje adresy czy jest włączone filtrowanie adresów mac ? Czy masz sterowniki ? C
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2017
service isc-dhcp-server status - powinno zadziałać
0 głosów
odpowiedź 25 marca 2017
Ma ktoś jakieś sugestie ? :D
0 głosów
odpowiedź 24 marca 2017
Czyli posiada translację adresów. Co to znaczy? odsyłam pod link: https://pl.wikipedia.org/wiki/Net
0 głosów
odpowiedź 16 listopada 2016
Wklej do konsoli : echo "update user set plugin='' where User='root'; flush privileges;" | mysql -...
0 głosów
odpowiedź 18 października 2016
Cała strona oparta jest o wzorzec mvc i plik .haccess
0 głosów
odpowiedź 4 października 2016
Dziękuje wszystkim za udzielone odpowiedzi  :D
1 głos
odpowiedź 28 września 2016
Masz włączone raportowanie błędów PHP ? Ponieważ ten błąd może się pojawiać również jeżeli masz pros
Porady nie od parady
Zadając pytanie postaraj się o poprawną pisownię i czytelne formatowanie tekstu.Kompozycja

65,640 zapytań

112,265 odpowiedzi

236,876 komentarzy

46,639 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...