• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: piotrsz109

149
odpowiedzi
14
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 10 lipca
https://docs.microsoft.com/pl-pl/dotnet/api/system.windows.input.keyboard.iskeydown?view=netframewor...
0 głosów
odpowiedź 29 czerwca
O ile dobrze widzę, to nazwy metod się nie zgadzają. Po za tym, pod linkiem poniżej masz dokumentacj
0 głosów
odpowiedź 19 czerwca
Witam serdecznie odpowiedź znajduje się w linku, który podał MsMaciek123. void Update () {
1 głos
odpowiedź 8 czerwca
Wystarczy, że zdefiniujesz globalnie pole random:   using System; using System.Collections.Ge
3 głosów
odpowiedź 26 maja
Zakładając, że twój samochód porusza się prawym pasem, tak też w kodzie musisz sprawdzać np: pozycję
0 głosów
odpowiedź 19 maja
Możesz odczytać Bitmapę przy użyciu klasy Bitmap od System.Drawing. Tam też da się pobrać tablicę pi
1 głos
odpowiedź 10 maja
W  App_Start, musisz utworzyć plik: using System.Web; using System.Web.Optimization; namespa
0 głosów
odpowiedź 5 maja
Możesz podać przy definicji metody możesz podać where T:Tr  
0 głosów
odpowiedź 3 maja
Musisz uruchomić sdkmanager aby zainstalował odpowiednie pliki. Wejdź w konsoli do folderu z spliki
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia
Od tego masz transform.rotation. Aby pobrać w wartości w stopniach, musisz użyć transform.rotatiton
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia
Jesteś pewien, że masz do obiektu spell "przyczepiony", skrypt TestProjectile?
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia
Dzieje się tak dlatego, ponieważ GetAxisRaw podaje ci jedynie deltę, a mianowicie o ile się przesunę
0 głosów
odpowiedź 2 kwietnia
W Form1 w evencie zamykania okna dodaj Application.ExitThread()
0 głosów
odpowiedź 12 marca
Pierwsza rzecz, to metody można wywoływać tylko wewnątrz innej metody. Druga sprawa to w Money.cs
0 głosów
odpowiedź 19 lutego
Może użyj: https://docs.unity3d.com/ScriptReference/PlayerPrefs.html Jeśli nie, to reprezentacja in
0 głosów
odpowiedź 11 lutego
Możesz napisywać Content X i wstawiać Page.
0 głosów
odpowiedź 9 lutego
rgbody.velocity = new Vector2(transform.forward.x, speed); Spróbuj tego. Nie działa dlatego, gdyż
0 głosów
odpowiedź 28 stycznia
Spróbuj użyć lambda expresion
1 głos
odpowiedź 28 stycznia
Jeśli chodzi o dynamiczne tworzenie UI to np.:  ListView z napisanym DataTemplate. Odnośnie AP
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia 2018
Możesz wszystkie przyciski przekierować do jednej metody, a tam na podstawie argumentu sender, będzi
Porady nie od parady
Komentarze do pytań nie służą do odpowiadania, od tego jest wydzielona sekcja odpowiedzi. Funkcją komentarzy jest natomiast możliwość uzyskania dodatkowych informacji na temat samego posta.Komentarze

64,900 zapytań

111,372 odpowiedzi

234,336 komentarzy

46,748 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...