• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: pewolt

65
odpowiedzi
4
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 25 czerwca 2015
Jest taka roznica ze w codeblock wygodniej sie pisze i jest wiecej kolorkow a w dev c++ to tak jak b...
4 głosów
odpowiedź 24 czerwca 2015
Wieck tak: program ci sie nie wysypal dlatego nic do tych tablic nie zapisujesz. A to co ci sie wysw...
0 głosów
odpowiedź 24 czerwca 2015
1 musisz znac sie na elektronice, zaczynaj od czegos prostego np robocik na pilota z kablem 2 C alb...
2 głosów
odpowiedź 24 czerwca 2015
Witam Jesli jestes leniem to kup sobie arduino a jesli chcesz sie czegos wiecej nauczyc o elektroni...
1 głos
odpowiedź 23 czerwca 2015
Mlotkiem sciagniesz radiator :D
4 głosów
odpowiedź 23 czerwca 2015
to sie liczy chyba tak I = U/R i to bedzie 150mA oczywiscie R1 jest bezsesu podlaczony wiec nie be...
0 głosów
odpowiedź 16 czerwca 2015
jesli if wowna sie i==J albo (i+j)==(n-1) to do tablicy 'a' w miejscu [i][j] zapisuje sie i+1 rozum...
0 głosów
odpowiedź 15 czerwca 2015
jak bys mieszkal kolo mojego bloku to bym ci polecal media expert (nie wiem czy tam sprzedaja czesci...
0 głosów
odpowiedź 13 czerwca 2015
robisz to tak: #include <iostream> using namespace std; const int rozmiar = 32; char tabli...
-1 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2015
wyslij mu list z kodem poczta xD
0 głosów
odpowiedź 9 czerwca 2015
witam przy if jest tak if(a=0) a powinno byc if(a==0)
0 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2015
ja gralem na gitarze ale sie poddalem
1 głos
odpowiedź 8 czerwca 2015
hmm nie zabardzo pamietam kiedy i jaka dokladnie gre napisalem w c++ ale chyba to bylo cos takiego z...
0 głosów
odpowiedź 7 czerwca 2015
Co wybrac SDL czy SFML albo jeszcze cos innego?
0 głosów
odpowiedź 3 czerwca 2015
witam i zapraszam na strone wszytaj oba plika i zapisz ich zawartosc do 2 tablic string. Do 1 imion...
0 głosów
odpowiedź 30 maja 2015
Widzialem kiedys w telewizji ze wzieli mozg szczura i dali na plytke elektryczna poczym podlaczyli j...
0 głosów
odpowiedź 30 maja 2015
Nie wiem czy dobrze zrozumalaem twoj problem ale sprobuj zrobic tak: for ( int i=0; i<rozmiar; ...
1 głos
odpowiedź 28 maja 2015
Witam was a zwlaszcza szalonych programistow z owego projektu :D Czy znajdze sie u was miejsce dla ...
1 głos
odpowiedź 27 maja 2015
google chrom
0 głosów
odpowiedź 26 maja 2015
na win 7 robie wszystko a na win 8 tylko gram

92,845 zapytań

141,786 odpowiedzi

320,861 komentarzy

62,178 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...