• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: neo1020

90
odpowiedzi
11
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia
no i elegancko, podoba mi się, w porównaniu do poprzednich wersji co mnie przyprawiały o ból głowy t
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia
chociaż ogólnie wiadomo, kto to jest czyli fizycznie wiesz co to za osoba ? bo jest coś takiego j
3 głosów
odpowiedź 22 października 2024
Zacznij od rzeczy nieinwazyjnych i napisz jaką masz kartę graficzną  wpisz w CMD jako admin
1 głos
odpowiedź 15 października 2024
hee teraz NASK, ciekawe kiedy ten 5 rozbiór Polski się zakończy jak wszyscy będą stać w majtkach czy
1 głos
odpowiedź 31 sierpnia 2024
bo te obszczymury z o2.pl kombinują i chcą być jak google ale iq mają 15, ja ten syf rozwiązałem tak
0 głosów
odpowiedź 8 lipca 2024
kup sobie linke elektryczną 3x1.5 mm i zalutuj w słuchawki i w jakiego jacka 3,5 konkretnego ze skle
0 głosów
odpowiedź 7 maja 2024
audio znajdujące się na urządzeniu ? jak to widzisz gdy ktoś nie ma żadnego audio na urządzeniu?, je
2 głosów
odpowiedź 4 maja 2024
Ta funkcja przeglądarki jest przeznaczona dla twórców aplikacji, byłeś tam w ogóle? sam FB cię infor
1 głos
odpowiedź 10 marca 2024
gdzie jest lista darmowych ? odnośniki do forum gg
0 głosów
odpowiedź 20 lutego 2024
const sql = `INSERT INTO companies (id, companyName, workersLimit, employeedWorkers) VALUES (NULL, ...
0 głosów
odpowiedź 3 lutego 2024
dobra to chyba nie ma związku, stworzyłem nowy projekt czysty usunąłem wszystko co związane z socket
2 głosów
odpowiedź 29 stycznia 2024
https://www.php.net/manual/en/control-structures.break.php użyj break; po echo
0 głosów
odpowiedź 24 stycznia 2024
próbowałeś skrótu SHIFT+ALT+F ? nie formatuje to w trakcie pisania ale jak już masz napisany kod
1 głos
odpowiedź 22 stycznia 2024
po pierwsze odinstaluj XAMPP to jest największe gówno jakie spotkałem w swojej amatorskiej karierze
1 głos
odpowiedź 16 stycznia 2024
prawy przycisk myszki -> PPM na plik i "Uruchom jako administrator" a jak nie będzie tej opcji to
0 głosów
odpowiedź 16 stycznia 2024
jak najszybciej a tak serio, tworzysz konto, łączysz się przez FTP jakimś klientem i wgrywasz pliki
2 głosów
odpowiedź 9 stycznia 2024
VBA
0 głosów
odpowiedź 17 grudnia 2023
Muszę przyznać, że tak naprawdę nie testowałem stałych, więc dziękuję za zwrócenie na to uwagi sa
0 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2023
może zmień ? transform.right - na - transform.up ? nie wiem nie znam się

93,425 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,646 komentarzy

62,785 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...