• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: monika90

115
odpowiedzi
51
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 12 stycznia 2019
Nie wiem dlaczego nazywasz to "domyślnym rzutowaniem", na to się raczej mówi rzutowanie w stylu C.
1 głos
odpowiedź 10 stycznia 2019
Należy określić rozmiar struktury. Po WNDCLASSEX wc; dopisz:  wc.cbSize = sizeof wc; Poza tym,
1 głos
odpowiedź 6 stycznia 2019
Możesz użyć takiej pętli auto i = vec.begin(); while (i < vec.end()) { if (warunek(*i))
0 głosów
odpowiedź 3 stycznia 2019
Wszystkie spacje mają być usunięte i każda litera poprzedzona spacją ma być zamieniona na dużą. A tw
2 głosów
odpowiedź 3 stycznia 2019
Na ogół dla liczb zmiennoprzecinkowych, takich jak typu double, używa się sytemu o podstawie 2. A ta
3 głosów
odpowiedź 1 stycznia 2019
To co zapisujesz do strumienia trafia do buforu i dopiero gdy bufor jest pełny to jego zawartość tra
2 głosów
odpowiedź 24 grudnia 2018
Musisz zdefiniować funkcję przykladowa_funkcja, na razie zdefiniowałeś przykladowa_funkjca, a to zup
1 głos
odpowiedź 23 grudnia 2018
A słyszałeś o czymś takim jak manipulatory strumieni? std::cout << std::setw(6) << std:
1 głos
odpowiedź 23 grudnia 2018
W pierwszym przypadku masz make_unique, to szablon funkcji, która tworzy obiekt i zwraca inteligentn
2 głosów
odpowiedź 22 grudnia 2018
Nie ma żadnego powodu by była różnica w wydajności i kompilatory generują dokładnie ten sam kod w ob
1 głos
odpowiedź 15 grudnia 2018
Po pierwsze, nie powinno się używać singletonów. s1 powinno być referencją, czyli tak: C_Singlet
1 głos
odpowiedź 14 grudnia 2018
Przed #include <mmsystem.h> daj #include <windows.h> Zresztą, dla PlaySound samo #inclu
2 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2018
Pętla w konstruktorze wychodzi poza zakres tablic, pętle wewnątrz main też. Jakby tego było mało, to
0 głosów
odpowiedź 12 grudnia 2018
Drobiazg... #include <iostream> #include <utility> #include <string> void f(int...
1 głos
odpowiedź 10 grudnia 2018
Za każdym razem kiedy indeksujesz tablicę charem rzutuj go na unsigned char: szyfr[static_cast<
1 głos
odpowiedź 8 grudnia 2018
Można, tylko wciąż trzeba zdefiniować ciało destruktora i to poza definicją klasy. Czyli tak: clas
1 głos
odpowiedź 2 grudnia 2018
ios::app znaczy: zapisuj na końcu pliku. Zrób tak: ofstream output("Plik2.bin", ios::in | ios::out
1 głos
odpowiedź 28 listopada 2018
To jest literał ósemkowy i ma wartość 8, tak jest w C i w C++. Dwójkowy wyglądałby tak 0b10 i miałb
1 głos
odpowiedź 25 listopada 2018
Wewnątrz invoke twoja funkcja to tylko referencja do void (int), jej wywołanie wymaga jednego argume
2 głosów
odpowiedź 16 listopada 2018
Problem jest w tym, że składowa str nie została jeszcze utworzona w momencie inicjalizacji podobiekt

92,842 zapytań

141,782 odpowiedzi

320,857 komentarzy

62,174 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...