• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: magdalenka120

19
odpowiedzi
1
najlepsza odpowiedź
0 głosów
odpowiedź 1 września 2015
Wszystko dosłownie zależy od firmy, z tego co miałam okazję już zaobserwować to jsp jest popularniej
0 głosów
Debugowałeś krok po kroku? Wyskakuje jakiś błąd w konsoli?
0 głosów
Musisz zobaczyć, czy ktoś nie nałożył na to licencji :)
1 głos
odpowiedź 28 sierpnia 2015
Wiesz co, zamiast kupować/ściągać/piratować książki - polecam poszukać na necie konkursów (w zależno
0 głosów
Dobra, zrobiłam :) Przydatny link do stworzenia tego, czego potrzebowałam dla innych: TEMAT ZAMYKA
3 głosów
1. Praca na stanowisku testera - masz listę rzeczy do sprawdzenia z programem i w sumie siedzisz i s
1 głos
odpowiedź 27 sierpnia 2015
A jakie zapytanie pisałeś?
2 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2015
Pracuj ciężko, a masz szansę, zacząłeś wcześnie, mniej więcej w moim wieku także powiem Ci z doświad
-1 głosów
Może jakieś konkursy jeszcze? Żebyś mógł zostać zauważonym, a jednocześnie sam się rozwijał :)
0 głosów
Wstawię Ci wycinek swojego starego kodu i zobaczysz, co tam u siebie masz nie tak:  <scrip
0 głosów
To może jednak wina routera? Skoro piszesz, że masz z nim problem po zresetowaniu. Hm.. Póki co star
1 głos
Myślę, że stronę możesz zacząć już spokojnie robić :) Oczywiście na drodze napotkasz jakieś problemy
1 głos
Mi się podoba! :)
1 głos
odpowiedź 25 sierpnia 2015
Tutaj najlepiej zrobić to za pomocą Ajaxa, poczytaj sobie o łączeniu js i PHP w google, jest bardzo
1 głos
Od Helionu zacznij, ładnie mają napisane wszystko, a dodatkowo są przykłady programów :) A tytuł.. K
0 głosów
Myślę, że lepiej jak spróbujesz od jakiegoś prostszego programu, dobrze zacząć od czegoś ambitnego,
1 głos
odpowiedź 24 sierpnia 2015
Nieee, straszna nie jest, ale trzeba troszkę posiedzieć jednak :) Wszystko zależy od uczelni na któr
0 głosów
Zależy co sam chcesz ogarnąć z matmy dyskretnej, na studiach kierunki dostają różne materiały, ja mi
1 głos
Moim zdaniem kod jest napisany jak najbardziej czytelnie, czasem ciężko odnaleźć się w nie swojej pr

93,656 zapytań

142,575 odpowiedzi

323,100 komentarzy

63,171 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...