• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: jeremus

437
odpowiedzi
119
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 5 sierpnia 2019
no bo zawsze w tym ifie będzie któraś z możlwości.  dodaj warunek na dlugosc>1 ( chyba nie m
0 głosów
odpowiedź 1 marca 2019
po prostu usuń z selecta i grupowania rodzaj_semestru
0 głosów
odpowiedź 17 lutego 2019
zgubiłeś deklarację funkcji main po deklaracji zmiennych  brak średnika
0 głosów
odpowiedź 12 lutego 2019
4.  P1=P2    220 v * 0,4 A = 110V * I2  - > I2 = 0,8 A  2.  p...
1 głos
odpowiedź 11 lutego 2019
używasz cstringa znacznikiem końca stringa jest wartość  0 ( null ) wstaw w wyniku - > wyn
0 głosów
odpowiedź 1 lutego 2019
prawy klawisz -> oznacz zaznaczasz co chcesz skopiować prawy klawisz -> wklej
0 głosów
odpowiedź 17 stycznia 2019
wygląda na to że trzeba by użyć tzw dynamic sql tzn utworzyć zapytanie jako string - s a potem exe
1 głos
odpowiedź 16 stycznia 2019
może coś takiego : to przykładowy algorytm - przy założeniu że masz już tę maksymalną liczbę jeśli
-1 głosów
odpowiedź 26 grudnia 2018
błąd polega na tym że czytasz dwukrotnie z pliku dane w while (getline a potem dane >> tab
1 głos
odpowiedź 25 grudnia 2018
może po prostu select * from events where id not in ( select warta_id from raporty)  
1 głos
odpowiedź 17 grudnia 2018
połącz  auta z tabelą samochody relacja left join
1 głos
odpowiedź 16 grudnia 2018
--- takie zapytanie zwróci Ci wszystkie dni i terminy i wstawi lekcję tam gdzie jest SELECT d.*, z
0 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2018
to załatwi białe znaki i entery  w pętli while zamiast tego co masz getline(pliczek,tekst);
1 głos
odpowiedź 5 grudnia 2018
@echo off echo podaj nazwe folderu: set /p nazwa= mkdir %nazwa% echo utworzono folder %nazwa% echo ...
1 głos
odpowiedź 28 listopada 2018
po prostu : FloatToStr(nic)
0 głosów
odpowiedź 25 listopada 2018
oba ok. drugi ten droższy ma więcej różnych modułów sądząc po ilości zamówień i opiniach - będzie
0 głosów
odpowiedź 25 listopada 2018
instukcja poza funkcją main - zwóć uwage na nawiasy }
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2018
to dlatego ze dublujesz czytanie wiersza przez fgets i fscanf zrób tak zamiast fgets które nie jest
1 głos
odpowiedź 20 listopada 2018
definiujesz to w pliku makefile DEVICE=.... poszukaj w necie  tu masz przykład : https://gi
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2018
windows ? po prostu      dir  ?d* skrócona wersja nazw :  dir /

88,721 zapytań

137,333 odpowiedzi

306,822 komentarzy

58,907 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...