• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: jankowa1ski

24
odpowiedzi
5
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 1 kwietnia 2019
Nie wiem czy to jest powodem ale miałem kiedyś taką sytuację że gdy uruchamiałem program konsolkowy
0 głosów
odpowiedź 11 grudnia 2018
Nie rozumiem do konca co robisz. Jesli chcesz "upodobnic" wyrazy do siebie cvzyli sprawic ...
0 głosów
odpowiedź 11 listopada 2018
Dobra juz znalazłem odpowiedz. Jest takie cos, metoda cin.fail()
0 głosów
odpowiedź 25 grudnia 2017
Chyba sobie odpowiedziałeś. Wydaje mi się że po 1 aplikacja w unity będzie wolniejsza niż natywna a
0 głosów
odpowiedź 4 listopada 2017
musisz miec sume tych ocen czyli stworz taka zmienna i zwiekszaj ja przy kazdy przejsciu petli o oce...
2 głosów
odpowiedź 4 listopada 2017
Nie wyczerpał, zależy jaka książkę, jesli dla bardzo początkujacych do sporo moze sie powtarzac
0 głosów
odpowiedź 1 października 2017
Juz rozwiazalem problem div dałem transition długą a div:hover którka
0 głosów
odpowiedź 21 września 2017
Mozesz zrobic diva menu ktory bedzie zaslaniał całą strone ale domyślnie bedzie niewidoczny. No i je
0 głosów
odpowiedź 7 września 2017
jesli chcesz zrobić to: Najeżdżam na "abc1" i dodaje mi klasę do "nazwa3" np. "hover-box"  w jq
1 głos
odpowiedź 5 września 2017
document.getElementById(slajder).innerHTML powinno być:  document.getElementById('slajder').i
1 głos
odpowiedź 5 września 2017
Myśle że problem jest taki że jak sprawdzasz jakąs liczbę w tej petli for (j) to powiedzmy ze ta lic
1 głos
odpowiedź 5 września 2017
Wydaje mi sie ze mozesz uzyc tej samej funkcji co do tworzenia tzn set. ale jest też funkcja update
1 głos
odpowiedź 5 września 2017
Nie rozumiem do końca co zrobiłeś tzn jak dodajesz objekty. Ale generalnie jeśli po prostu dodajesz
0 głosów
odpowiedź 5 września 2017
Nie wiem czy to działa ale może spróbuj dać tekstowi color:rgba() i tam ustawisz jakaś przezroczysto
1 głos
odpowiedź 5 września 2017
Wydaje mi się że powodem jest to że twoj div clodemodal jest wewnatrz divu image1 to powoduje ze jak
0 głosów
odpowiedź 5 września 2017
Ok juz wiem co było nie tak, po prostu nie dałem w css font-family:'fontello'...
0 głosów
odpowiedź 5 września 2017
Sprawa rozwiazana. fontello css i tak iportuje inne pliki wiec nic nie musze podpinac (procz .css), ...
1 głos
odpowiedź 4 września 2017
nie znam c np ale w while() nie masz warunku wiec musisz go napisac np taki:   int i = liczba...
0 głosów
odpowiedź 4 września 2017
Wszystkie z twoich  pytań było już setki razy omawianych, wiec po prostu wyszukaj na forum/goog
1 głos
odpowiedź 3 września 2017
Troche nie ogarniam co zrobiłes? Czy input z id op ma byc tym do wpisanie slowa? jesli tak mozesz mu

89,092 zapytań

137,682 odpowiedzi

307,626 komentarzy

59,146 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...