• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: itcloud

36
odpowiedzi
1
najlepsza odpowiedź
1 głos
odpowiedź 27 listopada 2016
Ale jakie ma atrybuty ta kolumna? Auto-increment np. ? Może zamiast null wstaw '' albo 0 ?
2 głosów
odpowiedź 24 listopada 2016
Na PC polecam jednak mimo wszystko ESET Nod32 - naprawdę nie ma nic lepszego. A że zawodny - a jaki
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2016
Język html to język statyczny opisu strony (do tego css). Polecam zaznajomienie się z językiem php,
1 głos
odpowiedź 19 listopada 2016
Jak nie pomaga kill [nr_procesu] to spróbuj: kill -9 [nr_procesu]
0 głosów
odpowiedź 28 sierpnia 2016
Byłoby to niebezpieczne, gdyby znajomy ot tak mógł się połączyć podając "jedynie" dane aut
1 głos
odpowiedź 27 sierpnia 2016
Programowanie, tak jak grafika czy komponowanie muzyki - to sztuka, więc czemu kobiety nie miałyby b
1 głos
odpowiedź 27 sierpnia 2016
Bardzo szybko Ci poszło, gratuluję - gra naprawdę wygląda kozacko. Aż trudno mi uwierzyć, że w tak k
1 głos
odpowiedź 26 sierpnia 2016
Ja używam jeszcze od czasów Virtual PC, a obecnie na Virtual Boxie Debiana. Polecam. Zwykle mam właś
0 głosów
odpowiedź 25 sierpnia 2016
SELECT * FROM Terminarz Where Data<now() ORDER BY Data DESC
0 głosów
odpowiedź 25 sierpnia 2016
Może to zasilacz? Wsadź jakiś inny, to nie jest nic trudnego, o ile masz możliwość.
0 głosów
odpowiedź 24 sierpnia 2016
Czytam sobie to: I jest napisane: "Dla obsługi wyjątków weryfikowalnych wprowadzono cztery słowa k
0 głosów
odpowiedź 23 sierpnia 2016
Mnie zawsze motywowała taka elektronika: https://www.youtube.com/watch?v=7qXaOboyXwM  (teledys
0 głosów
odpowiedź 15 sierpnia 2016
Nod32 (eset) - płatny 360 Security - darmowy. Zawsze mnie pyta, wszystko trzeba oczywiście poustawi
1 głos
odpowiedź 11 sierpnia 2016
Wydaje mi się, że to że była na początku pusta to fuks, bo powinny w niej być od początku śmieci (ja
1 głos
odpowiedź 11 sierpnia 2016
To też działa, tzn. w ten sposób też mogę wylistować wszystkie elementy tablicy: for(char[] row:
1 głos
odpowiedź 9 sierpnia 2016
Możesz też spróbować tak: find /etc/ -maxdepth 1 -type f -name "a*" -print0 | xargs -0 -r cp -v -
0 głosów
odpowiedź 6 sierpnia 2016
select * from table where jak LIKE '%ciągznaków%' Nie wiem, czy o to chodziło?
0 głosów
odpowiedź 6 sierpnia 2016
https://www.youtube.com/user/GoNaturalEnglish
0 głosów
odpowiedź 6 sierpnia 2016
Wyjdź ze swojej strefy komfortu :) Po prostu weź się za siebie. Może to uzależnienie od internetu ?

92,775 zapytań

141,703 odpowiedzi

320,557 komentarzy

62,109 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...