• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: hit02

341
odpowiedzi
40
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 27 lipca 2015
Sądzę, że epicka, ale na wyższych poziomach jest hardcore.  Po kilku dniach grania mogę polecić
0 głosów
odpowiedź 26 lipca 2015
Szczerze mówiąc, to nie znam się jakoś bardzo na fizyce, ale ten wzór jakoś wyszedł z powodu Dualizm
4 głosów
odpowiedź 26 lipca 2015
Jes ich kilka, bo kilka ludzi pomyślało, że stworzą taki program. Chociaż rzeczywiście mogli ustalić
1 głos
odpowiedź 24 lipca 2015
Maszyna wirtualna, to rzeczywiście jest komputer w komputerze, ale to może ona też interpretować wym
5 głosów
odpowiedź 24 lipca 2015
Masz niezdefiniowane referencje do funkcji, więc zakładam, że masz je gdzieś w innym pliku. Jeśli je
0 głosów
odpowiedź 24 lipca 2015
Jeśli to jest cryptolocker, to znajdziesz stronę www, która odkoduje ci pliki. Jeśli to jest np
1 głos
odpowiedź 23 lipca 2015
Mój sprzęt nie jest najlepszy, ale jak na razie całkowicie mi wystarcza szczególnie, że jedyne gry,
0 głosów
odpowiedź 23 lipca 2015
Dorzuć bibliotekę libstdc++-6.dll do folderu %systemroot%/system32 lub folderu z programem.
-1 głosów
odpowiedź 23 lipca 2015
Możesz użyć czegoś takiego, jak haki z WinAPI: http://cpp0x.pl/kursy/Kurs-WinAPI-C++/Zaawansowa
0 głosów
odpowiedź 22 lipca 2015
Ja mogę polecić StarCraft 1. Gra wymaga bardo mało od komputera, a rozgrywka super + świetna fabuła
0 głosów
odpowiedź 22 lipca 2015
Wrzuć kod aplikacji, bo ciężko cokolwiek powiedzieć.
2 głosów
odpowiedź 20 lipca 2015
Na Windows jest narzędzie od zarządzania dyskami. Będzie to prawdopodobnie w Panel Sterowania > S
3 głosów
odpowiedź 19 lipca 2015
Komputery są grupowane w sieci. Najprostrzym przykładem oczywiście jest router, który zarządza pakie
1 głos
odpowiedź 18 lipca 2015
Moim zdaniem języki te są na tyle podobne, że nie poterzeba tutaj książki. Gdy ja zacząłem uczyć się
2 głosów
odpowiedź 18 lipca 2015
Jeśli nie masz takiej funkcji, to ją napisz. To nic trudnego. Podpowiem, że najłatwiej najpierw prze
0 głosów
odpowiedź 18 lipca 2015
Osobiście uważam, że ważne aktualizacje, to te dotyczące bezpieczeństwa. Reszta, to kwestia gustu.
1 głos
odpowiedź 18 lipca 2015
Na początek mogę polecić tą stronę: http://pl.spoj.com/ To są bardziej algorytmy, ale można na
0 głosów
odpowiedź 17 lipca 2015
Co do pliku, to jego możesz tylko odczytać lub zapisać. Reszta zależy od formatu pliku. Może chodził
0 głosów
odpowiedź 17 lipca 2015
Z tego co widzę, system() powinno zwrócić wartość int zwróconą przez polecenie. Chyba nie powin
1 głos
odpowiedź 14 lipca 2015
W sensie chcesz przenieść biblioteczki do podfolderu? Musisz podać kompilatorowi, gdzie znajdują się

93,004 zapytań

141,969 odpowiedzi

321,248 komentarzy

62,340 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...