• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: gab123

30
odpowiedzi
2
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 9 czerwca 2017
https://www.youtube.com/watch?v=bpTHZY7N2jI&t=2103s Bez słów. Pomaga się skoncentrować. Przyjem
0 głosów
odpowiedź 1 grudnia 2016
Duzo zaczynajac od nirvany, metalici, guns n roses, black veil bride, of mice and men czy slipknot k...
0 głosów
odpowiedź 4 października 2016
Jeśli to niemozliwe to jaki darmowy program ktory nie przykleja żadnej naklejki/znaku wodnego, do ed
0 głosów
odpowiedź 29 sierpnia 2016
If(Warunek1 && Warunek2){ // Oba warunki muszą być spełnione if(Warunek1 || Warunek2 ) //
0 głosów
odpowiedź 21 marca 2016
Normalnie header('Domena twojej aplikacji' );
1 głos
odpowiedź 19 marca 2016
Tak wystarczy zrobić cos takiego <?php // ktoś wybiera Berlin $zmienna = Berlin; $r = $polacze
0 głosów
odpowiedź 19 marca 2016
Masz zapisane te filmy w bazie danych ? W tedy wystarczy uzyc opcji select. Jak nie to radze ci ję z
0 głosów
odpowiedź 19 marca 2016
x-wiek x-36*x+56 = 2016-x x-36*x+56+x = 2016 x-35*2x+56 =2016
0 głosów
odpowiedź 11 marca 2016
Nie wiem do końca w czym był problem ale wystarczyło dodać '/' przed ścieżką. Dziękuje wszystkim
0 głosów
odpowiedź 7 marca 2016
Niezapomnij też sprawdzić czy w body msz ustawione padding i margin na 0.
0 głosów
odpowiedź 20 lutego 2016
Po prostu po zalogowaniu pokazujesz formularz w którym prosisz o nowe haslo a potem za pomocą metody
0 głosów
odpowiedź 20 lutego 2016
1)Nie jestem pewna ale wiem że możesz wsadzić to do zmiennej sesyjnej i uzyc instrukji header. 2)Mo
1 głos
odpowiedź 15 lutego 2016
Slawek - a Zdzisio = b a-b=x (a-20%) - (b+20) = 20 //-20,+20 a-b = 20 x=20; Zdzisio jest o 20 ...
1 głos
odpowiedź 15 lutego 2016
Strona fajna, można dodać pare dodatkow : 1) w technologes im working with zrobić by po najechaniu
0 głosów
odpowiedź 15 lutego 2016
Można to zrobić za pomocą Jquery i CSS. Elementow które maja się rozkladac ustawić w css displa
0 głosów
odpowiedź 14 lutego 2016
Ponieważ jeden form jest w drugim a nie obok niego zrob to tak : <form action="plik_zewnetrzny.
0 głosów
odpowiedź 14 lutego 2016
Witam,  Wystarczy ze atrybuty HTML (możesz to tez ustawić w css) height i width ustawić na 100
0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2016
1)Daj może kod.. 2)Sprecyzuj o jakie zakładki chodzi bo ja zadnych nie widze.
1 głos
odpowiedź 6 lutego 2016
$rezult = $mysql->query("SELECT * FROM nazwabazydanych WHERE data = termin") ; if($rezult->...
-3 głosów
odpowiedź 27 stycznia 2016
spróbuj tak method="post()";

92,775 zapytań

141,703 odpowiedzi

320,557 komentarzy

62,109 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...