• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: furas

437
odpowiedzi
97
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 11 listopada 2015
[offtopic] na serwerze można stworzyć testową bazę i testować zapytania SQL - a link do tej bazy pod
1 głos
odpowiedź 10 listopada 2015
Zawsze można podejrzeć jak jest to zrobione na tej stronie. W przeglądarce Chrome i Firefox są &quot
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
Najpierw sprawdź czy serwer, na którym bedziesz to umieszczać ma zainstalowanego Ruby - bo jak nie m
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
Chodzi Ci o "indeksy" lub "pozycje" czyli na jakiej pozycji były pierwotnie te segregowane licz
1 głos
odpowiedź 10 listopada 2015
Zawsze podawaj treść błędu bo nikt nie jest jasnowidzem. --- Jeśli chcesz robić to w kodzie to mus
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
Podczasz szukania drogi z jednego wierzchołka do drugiego rób "ilosc = ilosc + 1"
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
A nie wystarcza zwykłe przeładowanie strony w przeglądarce aby wygenerowało stronę jeszcze raz z now
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
Po pierwsze musisz wstawić <form> przed `while` bo inaczej tworzysz wiele niepotrzebnych <f
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
Microsoft miał kiedyś program Blend, który pozwalał modyfikować wygląd komponentu. Przypuszczam, że
1 głos
odpowiedź 10 listopada 2015
Mógłbyś wkleić treść pytania zamiast linku do pliku, który trzeba ściągać z jakiegoś dziwnego portal
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2015
Najlepszy efekt wizualny dało by narysowanie każdej postaci w ogniu z osobna bo wtedy można zrobić n
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2015
Ja bym Buttonowi do zdarzenia (event) OnClick przypisał funkcję, w której rysowało by biały prostoką
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2015
Po zaznaczeniu w Builderze okna Twojego programu powinieneś mieć okienko z Properties i Ev
0 głosów
odpowiedź 9 listopada 2015
Istnieją wydawnictwa, które wydają książki w uproszczonym angielskim (ale też w innych językach) np.
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2015
3. PHP od któreś wersji powinien mieć obsługe SQLite w zestawie więc wystarczy zajrzeć do dokumentac
2 głosów
odpowiedź 9 listopada 2015
Pierwsza rzecz to zacznij używać pliki CSS zamiast na sztywno wpisywać parametry w HTML. ---
2 głosów
odpowiedź 9 listopada 2015
Google: "C++ Builder drawing"
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2015
Powinno być color a nie font-color
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2015
Zwykle robi się osobną tabelę, w której zapamiętuje się w osobnych wierszach id_rezerwacji i jeden&n
2 głosów
odpowiedź 9 listopada 2015
html, body { margin: 0; padding: 0; } Domyślnie  `body` (i chyba też `html`) mają ust

92,679 zapytań

141,582 odpowiedzi

320,065 komentarzy

62,041 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...